Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To deadline του Kubica

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To deadline του Kubica

FORMULA 1

To deadline του Kubica

FORMULA 1

Μπορεί ο Robert Kubica να βρέθηκε κοντά στο μεγάλο όνειρο της επιστροφής στην ενεργό δράση, όμως τελικά περιορίστηκε σε ρόλο δοκιμαστή και οδηγού εξέλιξης της Williams. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί στο grid του 2019.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Με τη Williams να παραπαίει και τον οδηγό που τον κέρδισε στο… νήμα στη μάχη για το ρόλο του teammate του Lance Stroll, τον Sergey Sirotkin, να είναι ο μοναδικός οδηγός που δεν έχει βαθμολογηθεί φέτος, είναι σαφές πως οι ισορροπίες έχουν αλλάξει.

Και ο 33χρονος που στις 6 Φεβρουαρίου του 2011 είχε ένα ατύχημα σε τοπικό ράλι στην Ιταλία που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή αλλά πάτησε οδυνηρά φρένο στην καριέρα του, εξετάζει τις επιλογές του και έχει θέσει ένα χρονικό όριο κατά το οποίο πιστεύει πως θα ξέρει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Advertisement
Advertisement

«Δεν σας κρύβω πως για μία περίοδο δέκα μηνών, η επιστροφή μου στο grid αποτελούσε και αποτελεί ρεαλιστικό στόχο. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο για εμένα να μιλώ για τις πιθανότητες που έχω, γιατί κάποια στιγμή νόμιζα πως φέτος είχα 99.9%! Έχω αρκετές ομάδες με τις οποίες συζητώ και όλα θα κριθούν τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες. Αν μπω στη θέση των αφεντικών των ομάδων, αντιλαμβάνομαι πως η απόφαση να μου δώσουν το μονοθέσιό τους δεν είναι εύκολη», είπε ο Kubica στο πολωνικό Swiat Wyscigow.

kubica-abudhabitest-pirelli-b640

Ο 33χρονος αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα του.

Advertisement

«Νομίζω πως κανένας δεν περίμενε πως η Williams, μία ομάδα που βρισκόταν στο μέσο της κατάταξης, να έχει τόσα προβλήματα. Νομίζω πως όλοι περίμεναν να βρίσκεται σε αυτή τη θέση η Sauber, που ήταν η πιο αδύναμη ομάδα πέρυσι. Όμως ξέρουμε πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στη Formula 1. Δεν θα έβαζα πάντως στη Williams την ταμπέλα της πιο αδύναμης ομάδας. Αυτό ισχύει για αυτή την περίοδο αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί του χρόνου», συνέχισε ο Kubica.

Πάντως ο Πολωνός δεν κατονόμασε τις άλλες ομάδες με τις οποίες βρίσκεται σε συζητήσεις.

Advertisement