Χάμιλτον: Η Ferrari έχει όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχει
FORMULA 1
Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Ferrari. Δήλωσε ότι η Scuderia έχει όλα όσα χρειάζονται ώστε να κερδίσει και ότι απλώς πρέπει να μπει κάθε κομμάτι του παζλ στην θέση του.
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι τώρα αρχίζει να «βλέπει τους καρπούς» των προσπαθειών του με τη Ferrari έπειτα από το πολύ δύσκολο 2025. Ο Βρετανός έχει ήδη πάρει τρία podium φέτος και φιγουράρει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
WHAT CAR
Είναι η πρώτη φορά από το GP του Άμπου Ντάμπι του 2021 που ο Χάμιλτον βρίσκεται στο top-2 του πρωταθλήματος οδηγών, έχοντας περάσει από μια σειρά δύσκολων σεζόν, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης του 2025, στην οποίαν δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει βάθρο σε Grand Prix στην πρώτη του σεζόν με τη Ferrari.
Μετά, όμως, από το δεύτερο συνεχόμενο podium του (και τρίτο φετινό) στο Μονακό, ο Χάμιλτον εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον. «Ήρθα σε μια ομάδα που έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει, αλλά απλώς βάζει τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση και είμαι 100% αφοσιωμένος στο να φτάσω σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο Χάμιλτον μετά το Μονακό.
«Ο Φρεντ (σ.σ. Βασέρ, επικεφαλής της ομάδας) ήταν εξαιρετικός όταν συνεργάστηκε μαζί μου και βοήθησε τους μηχανικούς, με το στήσιμο να είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερο από ό,τι ήταν πέρυσι και αρχίζω να βλέπω τους καρπούς της οδήγησης του αυτοκινήτου πέρυσι. Ζήτησα ορισμένα πράγματα, και τα έχουμε σήμερα, για παράδειγμα, την ανάρτηση» συμπλήρωσε ο Χάμιλτον.
«Είναι λοιπόν υπέροχο να συνεργαζόμαστε όλοι για να κινήσουμε το πλοίο και να το οδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας» κατέληξε ο Χάμιλτον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡA
F1 GP Καναδά: Τα φώτα στον Κίμι (+video)
Νόρις: Θέλει να κατακτήσει το triple crown
F1 GP Μονακό: Νούμερο ένα! (+video)