Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Button: Δεν με ενδιαφέρει το Μαν

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Button: Δεν με ενδιαφέρει το Μαν

FORMULA 1

Button: Δεν με ενδιαφέρει το Μαν

FORMULA 1

Μιλώντας για τη καριέρα του μετά την αποχώρηση του από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, o Jenson Button διέγραψε ως ενδεχόμενο τη συμμετοχή του σε ένα θρυλικό αγώνα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 24ωρο του Μαν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ποτέ δεν μου έκανε κλικ το Μαν. Αγωνίζεσαι κόντρα σε αυτοκίνητα που είναι πολύ πιο αργά, ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, σε παρεμποδίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν με συνάρπασε. Ίσως αυτό να αλλάξει αν οδηγήσω ένα sportscar, ειδικά εκεί, γιατί θα ήθελα να οδηγήσω στο Μαν με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όμως το να συμμετέχουν στον ίδιο αγώνα αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών είναι αυτό που δεν μου αρέσει. Απόψεις είναι όμως αυτές, καθώς πολύς κόσμος το λατρεύει», είπε ο Button στο βρετανικό Autosport.

Πάντως για μία ακόμα φορά, ο 33χρονος οδηγός της McLaren τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει άμεσα από τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

«Δεν βλέπω να έρχεται το τέλος της καριέρας μου στη Formula 1. Ακόμα και με τα προβλήματα που είχε φέτος η McLaren, απολάμβανα να αγωνίζομαι», τόνισε ο Button.

Teammate του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009 για την αγωνιστική σεζόν του 2014, θα είναι ο ταλαντούχος Δανός Kevin Magnussen.