Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έτοιμος να φύγει ο Ross Brawn

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμος να φύγει ο Ross Brawn

FORMULA 1

Έτοιμος να φύγει ο Ross Brawn

FORMULA 1

Όπως όλα δείχνουν ο Ρος Μπρον θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα Formula 1 της Mercedes. Πράγμα που φημολογείται εδώ και μήνες και αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως στη Formula 1, σπάνια υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η παραπάνω εξέλιξη ίσως φάνταζε διαφαινόμενη μετά την έλευση στην ομάδα του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή της McLaren, Πάντι Λόου , αλλά και του Τότο Γουλφ. Υπήρξε προσπάθεια από πλευράς Νίκι Λάουντα να πείσει τον Μπρον να παραμείνει και το 2014 (τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αυστριακού) ώστε να υπάρξει πιο ομαλή μετάβαση, ωστόσο ο Μπρον φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει αν δεν διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γερμανικού AMuS, χθες είχε αποχαιρετηστήρια προς το προσωπικό ομιλία, ενώ η τελευταία του ημέρα στο…. γραφείο, θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Αν όλα εξελιχθούν όπως προαναφέρθηκε, οι Λόου και Γουλφ θα μοιράζονται τα καθήκοντα που είχε ο Μπρον, χωρίζοντας όμως αρμοδιότητες, επικεντρωμένοι στο τεχνικό και το διοικητικό κομμάτι αντίστοιχα.

Άγνωστο παραμένει αν ο Βρετανός τεχνικός θα αφήσει (ξανά) τη Formula 1 ή αν θα αναζητήσει νέα πρόκληση. Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξαν σενάρια που τον συνέδεαν με τη Williams ή ακόμα και τη Honda, που από το 2015 επιστρέφει στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως προμηθευτής κινητήρων.

Μία άλλη σημαντική προσωπικότητα της F1 που αποχωρεί, είναι ο Μαρκ Ουέμπερ. Διάβασε περισσότερα εδώ.