Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Brawn: «Σωστή η απόφαση της οικογένειας Schumacher»

Ελλάδα 22:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brawn: «Σωστή η απόφαση της οικογένειας Schumacher»

FORMULA 1

Brawn: «Σωστή η απόφαση της οικογένειας Schumacher»

FORMULA 1

Μπορεί η πλειοψηφία των θαυμαστών του Michael Schumacher να μην κατανοούν την απόφασή της οικογένειάς του να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του, ωστόσο ο αγωνιστικός διευθυντής της Formula 1 και επί σειρά ετών συνεργάτης του, Ross Brawn, έχει αντίθετη γνώμη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο Βρετανός μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association Sport, με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και τάχθηκε υπέρ της σιωπής που έχει επιλέξει αυτά τα πέντε χρόνια η οικογένειά του.

«Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με την Corinna (σ.σ. τη σύζυγό του) και συμφωνώ πλήρως με την απόφασή τους. Ο Michael ήθελε πάντα να κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή ήταν μία ξεκάθαρη ισορροπία κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Και η οικογένειά του πάντα συμφωνούσε με αυτή την επιλογή. Θεωρώ απολύτως κατανοητό που η Corinna θέλησε να διατηρήσει την ίδια προσέγγιση, ακόμα και μετά από το τραγικό συμβάν του τραυματισμού του. Είναι μία απόφαση την οποία πρέπει όλο να σεβαστούμε. Και είμαι σίγουρος πως τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ήταν και είναι ακόμα θαυμαστές του Michael, θα το κατανοούν», είπε ο 64χρονος.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή το λανσάρισμα της επίσημης εφαρμογής «Michael Schumacher» για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, η οικογένεια του Γερμανού εξέδωσε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ανακοίνωση στην οποία τόνισε πως ο Schumi δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Διαβάστε τη πατώντας εδώ.