Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άρπαξε την ευκαιρία ο Vandoorne

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άρπαξε την ευκαιρία ο Vandoorne

FORMULA 1

Άρπαξε την ευκαιρία ο Vandoorne

FORMULA 1

Ενώ βρισκόταν στην Ιαπωνία στο πλαίσιο δοκιμών για το θεσμό της Super Formula στον οποίο λαμβάνει φέτος μέρος, ο Stoffel Vanddorne ειδοποιήθηκε από τη McLaren να μπει άμεσα στο αεροπλάνο και να πάει στο Μπαχρέιν για να πάρει τη θέση του Fernando Alonso.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να μπει στα «pits» λόγω ραγισμένου πλευρού ως συνέπεια από το ατύχημά του στην πρεμιέρα της Μελβούρνης, ο Βέλγος είχε αναπάντεχα την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στη Formula 1!

Και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς κατετάγη ψηλότερα από τον Jenson Button το Σάββατο και βαθμολογήθηκε στον αγώνα! Απολογισμός που προφανώς τον ικανοποιεί…

Advertisement
Advertisement

«Παρουσιάστηκε η μεγάλη ευκαιρία να μπω στη θέση οδηγού και χαίρομαι που ήρθε. Νομίζω πως την εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο και έδειξα τι μπορώ να πετύχω. Τώρα θα πρέπει να περιμένω αλλά το απόλαυσα. Από παιδί το όνειρό μου ήταν να βρεθώ στη Formula 1 και το να κάνω ντεμπούτο στο Μπαχρέιν, αποτέλεσε μία σπουδαία ευκαιρία για μένα. Νομίζω πως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Πήρα ένα βαθμό και για το ντεμπούτο μου, μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με αυτόν. Δεν έκανα λάθη και ο βαθμός αυτός αποτέλεσε μπόνους», είπε ο 24χρονος οδηγός.

Τώρα, περιμένει τη νέα αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του Fernando Alonso, για να ξέρει αν θα έχει άλλη μία ευκαιρία να λάμψει, αυτή τη φορά στο Grand Prix Κίνας στις 17 Απριλίου.