Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απούσα ξανά η Williams από τις δοκιμές!

Ελλάδα 21:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απούσα ξανά η Williams από τις δοκιμές!

FORMULA 1

Απούσα ξανά η Williams από τις δοκιμές!

FORMULA 1

Με το αριστερό ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα της Williams καθώς για δεύτερη ημέρα παραμένει απούσα από το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης της Formula 1!

Advertisement
Advertisement

Αρχικά έχασε την ημερομηνία του προγραμματισμένου shakedown στο πλαίσιο της ημέρας κινηματογράφησης της FW42. Μετά έχασε την πρώτη ημέρα του πρώτου τετραήμερου δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Τώρα χάνει και τη δεύτερη ημέρα, με την αντιπρόεδρο της ομάδας, Claire Williams, να παραδέχεται πως ακόμα και η εμφάνιση του μονοθεσίου στην πίστα την Τετάρτη, είναι αμφίβολη!

«Είναι προφανώς μία απογοητευτική κατάσταση αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Θα βγάλουμε την FW42 στην πίστα το συντομότερο δυνατό», παραδέχθηκε η Βρετανίδα.

Τα χαμόγελα από την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βασικού χορηγού έχουν παγώσει

Advertisement
Advertisement

Παρότι δεν έχει γνωστοποιηθεί ακριβώς η αιτία της καθυστέρησης, στα paddock του σιρκουί της Καταλονίας κυκλοφορούν ψίθυροι πως δεν οφείλεται σε προσπάθεια να μεγιστοποιηθεί ο χρόνος δουλειάς πάνω στην εξέλιξη του μονοθεσίου αλλά σε κακό προγραμματισμό στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής των μερών του.

Παράλληλα, φημολογείται πως τα πρώτα αποτελέσματα στη δουλειά στην αεροδυναμική σήραγγα και το CFD είναι απογοητευτικά – γίνεται λόγος ακόμα και για υστέρηση της τάξης των δύο δευτερολέπτων στο γύρο σε σχέση με το περυσινό μονοθέσιο!

Πράγμα που σίγουρα θα φέρει εξελίξεις αν ισχύει, καθώς η Williams του 2018 είχε κολλήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, σε μία σεζόν ντροπιαστική για την ιστορία της ομάδας.

Advertisement

Εύλογα, τα παραπάνω γεννούν ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Paddy Lowe στην ομάδα, με τον Βρετανό τεχνικό διευθυντή να χρεώνεται τα παραπάνω.

Advertisement