Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανοιχτά χαρτιά για Rosberg – Hamilton

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανοιχτά χαρτιά για Rosberg – Hamilton

FORMULA 1

Ανοιχτά χαρτιά για Rosberg – Hamilton

FORMULA 1

Πιστή στη φιλοσοφία πλήρους ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα στις δύο πλευρές του γκαράζ, σκοπεύει να μείνει η Mercedes AMG. Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της, Toto Wolff, οι Nico Rosberg και Lewis Hamilton θα έχουν πρόσβαση, ο ένας στις τηλεμετρίες του άλλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όλα αυτά, ενώ οι δύο οδηγοί της γερμανικής ομάδας, όχι απλά προηγούνται στη βαθμολογία αλλά αναμένεται να είναι και οι δύο μεγάλοι μονομάχοι στη μάχη για τον θρόνο του 2014.

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix του Μπαχρέιν όπου τα ασημί βέλη έκαναν το 1-2, ο νικητής του αγώνα, Hamilton, δήλωσε πως θα μελετήσει τα στοιχεία στην κατοχή της ομάδας, από όσα έκανε το τριήμερο ο teammate του.

Advertisement
Advertisement

«Θα συνεχίσουμε να έχουμε την πολιτική ελεύθερες πρόσβασης σε όλες τις πληροφορίες. Είναι κανόνας, πως κάθε πλευρά του γκαράζ πρέπει να εργάζεται με διαφάνεια και χωρίς να κρύβει πράγματα. Πρέπει όμως να είμαστε και ρεαλιστές. Οι οδηγοί καλούνται να βρουν το κάτι παραπάνω, ίσως λοιπόν να μη δίνουν τα πάντα, πριν έρθει η τελευταία στιγμή στις κατατακτήριες δοκιμές. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν πρόκειται όμως να υπάρξει στιγμή, όπου η μία πλευρά του γκαράζ δεν θα μοιράζεται πληροφορίες. Έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στην κορυφή αυτή τη στιγμή και πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια φιλοσοφία», είπε ο Αυστριακός στο βρετανικό Autosport.

O Rosberg κυριάρχησε στην Αυστραλία ενώ ήταν δεύτερος, πίσω από τον Hamilton, στη Μαλαισία και το Μπαχρέιν. Έχει 61 βαθμούς στο ενεργητικό του, έναντι 50 του Βρετανού teammate του.

Επόμενος αγώνας στο καλεντάρι του μαγικού κόσμου της Formula 1, το Grand Prix Κίνας, την Κυριακή του Πάσχα.

Advertisement