Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αναβαθμίσεις στην Alpine ενόψει Ίμολα

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις στην Alpine ενόψει Ίμολα

FORMULA 1

Αναβαθμίσεις στην Alpine ενόψει Ίμολα

FORMULA 1

Η Formula 1 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή του Grand Prix Emilia Romagna που διεξάγεται στην πίστα της Ίμολα. Κι εκεί θα δούμε μία βελτιωμένη Alpine A521.

Advertisement
Advertisement

Τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο της γαλλικής ομάδας που μετά την υποτονική πρεμιέρα στο Grand Prix του Μπαχρέιν, όπου ο Fernando Alonso εγκατέλειψε λόγω… ενός σάντουιτς (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) και ο Esteban Ocon έμεινε στη δέκατη-τρίτη θέση, καλείται να πατήσει γκάζι για να μη χάσει το τρένο της μάχης στο μέσο της κατάταξης.

«Φύγαμε από το Μπαχρέιν απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε βαθμούς. Ο αγώνας του Μπαχρέιν επιβεβαίωσε κάποιες αδυναμίες στο πακέτο μας, τις οποίες δουλεύουμε σκληρά για να τις βελτιώσουμε, ώστε να κερδίσουμε αυτά τα λίγα δέκατα του δευτερολέπτου που χρειαζόμαστε στη μάχη του midfield. Έχουμε λοιπόν αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο στο μονοθέσιό μας για τον προσεχή αγώνα», είπε ο επικεφαλής της Alpine F1, Marcin Budkowski.

Marcin-Budkowski-bahrain21-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, ο Πολωνός αποκάλυψε και το μεσοπρόθεσμο πλάνο της ομάδας του, που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά στην εξέλιξη της A521.

«Θα δοκιμάσουμε και θα αξιολογήσουμε κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής, ώστε να καθορίσουμε το πλάνο των περαιτέρω αναβαθμίσεων για τους επόμενους αγώνες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως συμπεριφέρεται το μονοθέσιό μας σε μία διαφορετική πίστα», σχολίασε ο 44χρονος.

Alonso-Bahrain21-c1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Οι λόγοι που οδήγησαν τον Ricciardo στη McLaren (+video)

Εφεδρικός οδηγός στην Aston Martin o Hulkenberg!

Advertisement

F1: Του πήρε τη δουλειά, του πήρε και τη γυναίκα!