Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανακοίνωσε Kobayashi η Caterham

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοίνωσε Kobayashi η Caterham

FORMULA 1

Ανακοίνωσε Kobayashi η Caterham

FORMULA 1

Η Caterham επιβεβαίωσε το όνομα του οδηγού που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της μίας CT03 στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι το τελευταίο της σεζόν. Αυτός θα είναι ο Kamui Kobayashi ενώ ακόμα αναζητείται ο teammate του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μπορεί ο Marcus Ericsson να έκοψε τα δεσμά με την ομάδα με βάση στο Λίφιλντ, μπορεί ο Andre Lotterer να αρνήθηκε για δεύτερη φορά να οδηγήσει για λογαριασμό της αλλά ο Kobayashi παραμένει πιστός.

«Είμαι χαρούμενος που θα τρέξω με την ομάδα στο Άμπου Ντάμπι. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που υποστήριξε τόσο την ομάδα στην προσπάθεια ανεύρεσης πόρων. Αξίζουμε να αγωνιστούμε στο Άμπου Ντάμπι αφού όλοι δουλεύουν σκληρά και δεν το βάζουν κάτω. Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να κλείσουμε τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει το μέλλον της ομάδας», σχολίασε ο Kobayashi.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του teammate του στο φινάλε του 2014 θα ανακοινωθεί προσεχώς, με τον Roberto Merhi να έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο εκλεκτός.