Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H παρουσίαση της νέας McLaren MCL35 (video)

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H παρουσίαση της νέας McLaren MCL35 (video)

FORMULA 1

H παρουσίαση της νέας McLaren MCL35 (video)

FORMULA 1

Σε μία λιτή αλλά εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Τεχνολογίας της McLaren στο Ουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας, η ιστορική ομάδα παρουσίασε το νέο της «όπλο».

Advertisement
Advertisement

Το κωδικό της όνομα είναι MCL35 και για τελευταία χρονιά παίρνει ώθηση από υβριδική μηχανή της Renault, καθώς από του χρόνου η McLaren επιστρέφει στην «οικογένεια» της Mercedes. Η παρουσίαση μεταδόθηκε LIVE από το Sky Sports και κράτησε σχεδόν μισή ώρα.

Μετά από ένα πέρασμα από θρυλικά μονοθέσια της εμβληματικής ομάδας και χωρίς χρονοτριβή, αποκαλύφθηκε το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2020.

Πρώτοι βρέθηκαν στο πλάι του βαμμένου σε ματ χρώμα, πιο λεπτού, πιο «συμμαζεμένου» μονοθεσίου (με καλύτερη χωροθέτηση στο πίσω μέρος, νέο σχεδιασμό στο κιβώτιο, αλλαγές στη γεωμετρία της εμπρόας ανάρτησης και πιο μικρά sidepods) οι οδηγοί που θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι κι αυτοί θα είναι και φέτος οι Carlos Sainz Jr and Lando Norris.

Από τη σκηνή πέρασαν ο CEO της McLaren Zak Brown, ο επικεφαλής της Andreas Seidl και ο τεχνικός της διευθυντής James Key, που μίλησαν για τις ελπίδες και προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Με τον απαραίτητο ρεαλισμό αφού είναι σαφές πως το Top3 είναι ακόμα μακριά.

Advertisement

Θυμίζουμε πως πέρυσι η McLaren σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών και επέστρεψε στο βάθρο μετά από 119 αγώνες και το GP Αυστραλίας του 2014, με τον Sainz τρίτο στη Βραζιλία.

Δείτε όσα έγιναν στο Κέντρο Τεχνολογίας της McLaren πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)

 

Advertisement