Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

72 ευχές από τη Ferrari για τα γενέθλια του Schumacher!

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

72 ευχές από τη Ferrari για τα γενέθλια του Schumacher!

FORMULA 1

72 ευχές από τη Ferrari για τα γενέθλια του Schumacher!

FORMULA 1

Η Ιταλική ομάδα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με αφορμή τα 45α γενέθλια του Michael Schumacher που δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Γερμανός που πήρε πέντε από τα επτά του πρωταθλήματα με την Ferrari από το 2000 – 2004 γεννήθηκε στο Κέρπεν στις 3/1/1969. Στο Μαρανέλο από το 1996 έως και το 2006 που αγωνίζονταν με τα χρώματα της Ferrari γιόρταζαν πάντα με κάποιο τρόπο τέτοια μέρα τα γενέθλιά του και η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί συνέχεια αυτού του κλίματος.

Το μήνυμα της Ferrari,  συνοδεύεται και από φωτογραφία του Schumacher που πανηγυρίζει την νίκη του στη Μόντσα το 1996, την πρώτη του επί Ιταλικού εδάφους με τα χρώματα της Ferrari και 22η από τις συνολικά 91 της καριέρας του.

Advertisement
Advertisement

Οι Ιταλοί αναφέρουν: «Αυτή είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τη Ferrari και όλους τους φίλους της, καθώς είναι τα γενέθλια του Michael Schumacher. Αυτή τη στιγμή δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του και με την ευκαιρία θέλουμε να του στείλουμε τις ευχές μας. Είναι τόσες οι όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και επιλέξαμε 72 από αυτές. Δεν είναι ένας τυχαίος αριθμός, καθώς συμβολίζει τον αριθμό των νικών που πέτυχε ο Michael με τη Scuderia από το 1996 έως το 2006: 72 Grand Prix που χάρισαν σε εμάς αλλά και τα εκατομμύρια των φίλων μας τόσο μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν αξέχαστες στιγμές που μαζί με το πάθος και την αφοσίωσή του καθιστούν τον Michael ισόβιο μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ferrari. Όλοι στη Ferrari, από τον Πρόεδρο Luca di Montezemolo και τον επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali, οι οποίοι είναι συνέχεια σε επαφή με την οικογένεια του Michael και τους κοντινούς του ανθρώπους, παρακολουθούν διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασής του. Προφανώς, σήμερα υπάρχουν διπλάσιοι λόγοι για να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο».

Τα μέλη των Club Ferrari έχουν ξεκινήσει από το πρωί να συγκεντρώνονται στην πλατεία έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε μια ένδειξη συμπαράστασης προς τον Schumacher, σήμερα ημέρα των γενεθλίων του.

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις, τα μηνύματα και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης για τον Schumi ΕΔΩ.