Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Οι οδηγοί της Red Bull… συμφωνούν!

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι οδηγοί της Red Bull… συμφωνούν!

FORMULA 1

Οι οδηγοί της Red Bull… συμφωνούν!

FORMULA 1

Εντός πίστας έχουν πολλές «διαφωνίες» αν και ομόσταβλοι. Όμως όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις τους μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής για το Grand Prix του Μπαχρέιν, οι Μαρκ Ουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ, συμφωνούν σε κάτι… Τι είναι αυτό; Πως στην πίστα καταμεσής της ερήμου στο μικρό αυτό νησί του Περσικού Κόλπου, τόσο οι Ferrari όσο και οι Lotus αναμένονται πολύ δυνατές!

Advertisement
Advertisement

«Τα Σάββατα γίνονται λιγότερο σημαντικά απ’ ότι στο παρελθόν αλλά η μάχη των κατατακτήριων εξακολουθεί να έχει σημασία αν θες να αποφύγεις την “κίνηση” στον αγώνα. Τα ελαστικά δεν αρέσκονται στη πίεση και η προσπάθεια προσπεράσεων θα μειώσει το πρώτο σου stint. Έχουμε ακόμα τομείς όπου μπορούμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο μας. Οι Lotus και Ferrari δείχνουν δυνατές ενώ και οι Mercedes είναι ανταγωνιστικές», δήλωσε ο Αυστραλός που ήταν έβδομος το πρωί και δεύτερος το απόγευμα.

Από τη πλευρά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής που ήταν τέταρτος στο FP1 και τρίτος στο FP2, δήλωσε: «Οι διαφορές είναι μικρές. Κοιτώντας τον ανταγωνισμό, οι Ferrari και Lotus ήταν γρήγορες σήμερα και νομίζω πως θα είναι συναρπαστική η μάχη της pole position. Σε αυτή την πίστα, είναι σημαντικό να προσέχεις τα ελαστικά σου. Δεν ήμουν ικανοποιημένος από τους γρήγορους γύρους μου αλλά υποθέτω πως γι’ αυτό έχουμε τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Για να βελτιωνόμαστε. Στις προσομοιώσεις μεγάλων αποστάσεων ήμουν πιο ικανοποιημένος. Όλα δείχνουν πως τα ελαστικά θα παίξουν ξανά καταλυτικό ρόλο. Το μονοθέσιό μας δείχνει γρήγορο αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα το εκμεταλλευτούμε την κατάλληλη στιγμή»!
[nggallery id=2434]
Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Σακχίρ αρχίζει στις 11 ώρα Ελλάδας και οι κατατακτήριες στις 2 το μεσημέρι. Και για τα δύο, live σχολιασμό μπορείτε να βρείτε στο twitter.com/SeitanF1.