Μέχρι και το Μπαχρέιν οι γόμες δεν αλλάζουν
FORMULA 1
Μεγάλη συζήτηση γίνεται μετά το Grand Prix της Μαλαισίας για την υπέρμετρη φθορά των ελαστικών της Pirelli. Σε βαθμό που η Red Bull φέρεται να ζήτησε αναθεώρηση της… ανθεκτικότητας συγκεκριμένων γομών. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)
Ωστόσο, σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της ιταλικής εταιρείας ελαστικών, Πωλ Χέμπερι, θα πρέπει να υπάρξουν άλλες συνθήκες ώστε να εξεταστεί έστω το ενδεχόμενο αλλαγής στρατηγικής.
WHAT CAR
«Αν ήταν μία γενική απαίτηση εκ μέρους όλων των ομάδων, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Τότε θα έπρεπε να κάναμε κάτι, να αλλάζαμε κάτι. Αν όμως κάποιες μεμονωμένες ομάδες έχουν πρόβλημα, τότε πρέπει να βρουν τρόπους να το λύσουν», ξεκαθάρισε ο Βρετανός μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα As.
Ο Χέμπερι τόνισε πάντως πως μετά τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς, θα υπάρξει αξιολόγηση δεδομένων και συνθηκών που θα καθορίσει τις επιλογές της Pirelli για το υπόλοιπο της σεζόν.[nggallery id=1804]
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις