Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Τα χρηματοδοτικά της Ford αποτελούν εχέγγυο αγοράς

Ελλάδα 4:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα χρηματοδοτικά της Ford αποτελούν εχέγγυο αγοράς

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Τα χρηματοδοτικά της Ford αποτελούν εχέγγυο αγοράς

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Το σημαντικό για την Ford είναι να βοηθά τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο ακόμη και όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή δεν πλοιρούν απαραίτητα τις προυποθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford στοχεύουν να απλοποιήσουν έναν άλυτο για τους πολλούς γρίφο που έχει να κάνει με την απόκτηση ενός νέου μοντέλου.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο η Ford Finance διαθέτει ένα εύρος χρηματοδοτικών προγραμμάτων αποκλειστικά για ιδιώτες, που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες.

Παράλληλα βέβαια, υπάρχει και η χρηματοδότηση της επέκτασης εγγύησης, η οποία επωφελείται απ’ τα πολύ χαμηλά επιτόκια που διαθέτει η Ford και διευκολύνουν τον πελάτη να αποκτήσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, για παράδειγμα, η μηνιαία επιβάρυνση για ένα Puma ST-Line 5D 1.0T 125PS mHEV για επέκταση εγγύησης σε 8 έτη, είναι της τάξης των 6€, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Ford Finance με επιτόκιο 2,99%.

Η Ford προσφέρει επίσης το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance MyFord 299 με ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,99% για την αγορά του καινούριου Ford Puma.

Advertisement

Στα χαρακτηριστικά οφέλη πρέπει να σημειώσετε το σταθερό και ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, την ελάχιστη προκαταβολή 45%, όπως επίσης και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις καθώς και την ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 48 μήνες.

Η Ford προσφέρει επίσης το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance MyFord 415 με ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 4,15% για την αγορά του νέου Ford Puma.

Advertisement

Αντίστοιχα στα προτερήματα του συγκεκριμένου προγράμματος συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σταθερό και ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,15%, η ελάχιστη προκαταβολή 25%, οι σταθερές μηνιαίες δόσεις, αλλά και η ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής που κυμαίνεται από 12 έως 84 μήνες.

Η Ford δεν ξεχνά φυσικά και τους επαγγελματίες. Η εταιρία προσφέρει τώρα το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance Ford Pro PLUS 560 με ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,60% για την αγορά του καινούριου επαγγελματικού αυτοκινήτου Ford. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις, με σκοπό την ανανέωση του στόλου, τις μεγαλύτερες δυνατότητες αλλά και την ασφάλεια.

Advertisement

Με σταθερό και ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,60%, ελάχιστη προκαταβολή 30%, σταθερές μηνιαίες δόσεις, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες, η Ford εγγυάται πως θα βοηθήσει στην αναβάθμιση υπηρεσιών κάθε ελληνικής επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Finance: Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 0%
Ford Kuga Plug-in Hybrid: Η απόλυτη πρόταση για leasing με 269 ευρώ το μήνα
Τα μελλοντικά Ford θα σε καθοδηγούν στα δύσκολα