Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022-1

Ford Puma: Δεν χρειάζεται να περιμένεις προκειμένου να το αποκτήσεις

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Puma: Δεν χρειάζεται να περιμένεις προκειμένου να το αποκτήσεις

FORD 2022-1

Ford Puma: Δεν χρειάζεται να περιμένεις προκειμένου να το αποκτήσεις

FORD 2022-1

Το Ford Puma αποτελεί αναμφισβήτητα την απόλυτη σταθερά στην κατηγορία των compact SUV. Τώρα διαθέτει και το προνόμιο να προσφέρεται ετοιμοπαράδοτο στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για το αγοραστικό κοινό την εισαγωγή στην Ελλάδα ικανού αριθμού μοντέλων Puma στην έκδοση ST-Line Design, δίνοντας οριστικό τέλος στην υπομονή.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, το πολυτάλαντο compact SUV της Ford καθίσταται ένα από τα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με άμεση διαθεσιμότητα για τους τυχερούς πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση ST-Line Design διατηρεί όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα που έχουν καταξιώσει τα τελευταία χρόνια το δημοφιλές Ford Puma στη συνείδηση των Ελλήνων οδηγών.

Το Puma διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με το προηγμένο, εξαιρετικά αποδοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου κινητήριο σύνολο 1.0L EcoBoost Hybrid της Ford.

Το συγκεκριμένο σύνολο υιοθετεί ήπια υβριδική τεχνολογία στα σωθικά του και αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 PS, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο κορυφαίες επιδόσεις τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων όσο και με το αυτόματο 7τάχυτο Powershift.

Advertisement

Η έκδοση ST-Line Design περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 2.5 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Advertisement

Και εντός όμως έχουμε πολύ σπουδαία νέα. Οι επιβάτες απολαμβάνουν άνετους χώρους, ποιότητα αλλά και ασφάλεια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της πρακτικότητας και των μεταφορικών δυνατοτήτων του χώρου φόρτωσης, με το MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα.

Η ειδική επένδυση του MegaBox, καθώς και η τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πατέντα αποκλειστικά της Ford.

Advertisement

Το Puma αποτελεί το πιο οδηγοκεντρικό B-SUV με άριστη οδική συμπεριφορά, η οποία θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό οδηγό. Εκτός αυτού, διαθέτει πολύ καλές επιδόσεις, μεγάλους χώρους επιβατών – αποσκευών, καλή ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια, πλούσιο εξοπλισμό όπως επίσης και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η διαθεσιμότητα των εκδόσεων SΤ-Line Design, αλλά και τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance κάνουν την απόκτησή εύκολη και συμφέρουσα χάρη στο ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Ford Puma ετοιμοπαράδοτο!
Συγκριτική δοκιμή: Ford Puma ST vs Hyundai Kona 1.6T-GDI 7DCT 4WD
Ford Puma: Πρώτα η ασφάλεια