Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van

Fleet Cars

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van

Fleet Cars

Το Transit Custom Sport van αποκτά νέο δίλιτρο κινητήρα ντίζελ της γενιάς EcoBlue με απόδοση 185 ίππων, μόντεμ FordPass Connect και προηγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια, αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία και βοηθούν στο παρκάρισμα

Advertisement
Advertisement

Μία νέα έκδοση με απόδοση 185 ίππων του αναβαθμισμένου, δίλιτρου κινητήρα ντίζελ EcoBlue της Ford καθιστά το Transit Custom Sport van το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει τον “ηγέτη” μιας γκάμας τριών διαφορετικών Transit Sport van με χαρακτηριστικές διπλές σπορ ρίγες. Εκτός από την αυξημένη ισχύ κατά 9% και τη ροπή των 415 Nm, οι αγοραστές του Transit Custom Sport van θα επωφεληθούν από το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας, χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου μόντεμ, FordPass Connect.

Το νέο Transit Connect Sport van, που αποκαλύφθηκε πέρσι στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Ανόβερο της Γερμανίας  και ήδη διατίθεται, περιλαμβάνει επίσης τον αναβαθμισμένο 1.5L EcoBlue ντίζελ κινητήρα των 120 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το συμπαγές Transit Courier Sport van ολοκληρώνει τη γκάμα.

Advertisement
Advertisement

«Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με ένα στάνταρ λευκό van: Η σειρά “Sport Van” της Ford προσελκύει πελάτες που θέλουν να εκφράσουν κάτι και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τον σκληροτράχηλο και πολυτάλαντο χαρακτήρα που έχει αναδείξει τα μοντέλα της οικογένειας Transit σε best sellers», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Ευρώπης. «Εκτός από εντυπωσιακό στυλ, τα αναβαθμισμένα “Sport van” προσφέρουν άμεση απόκριση και άφθονο εξοπλισμό σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού.»

Οι πωλήσεις του Transit Custom Sport αυξήθηκαν κατά 58% το 2018 συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας τις 4.402 μονάδες, ενώ οι πωλήσεις του Transit Courier Sport κατά 52%, αγγίζοντας τις 1.044 μονάδες. Το 2018, η Ford πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων εδώ και 25 χρόνια, διαθέτοντας 380.900 επαγγελματικά οχήματα στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές, αριθμός που ισοδυναμεί με πάνω από 1.000 οχήματα την ημέρα.

Advertisement

 

 

Advertisement