Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Κοινοπραξία μεταξύ TRATON Group και Hino Motors

Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κοινοπραξία μεταξύ TRATON Group και Hino Motors

Fleet Cars

Κοινοπραξία μεταξύ TRATON Group και Hino Motors

Fleet Cars

Ένα ακόμη ορόσημο επετεύχθη στην στρατηγική συνεργασία μεταξύ Traton Group και Hino Motors. Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν την δημιουργία της κοινοπραξίας Hino & Traton Global Procurement με στόχο να δυναμώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα κοινοπραξία των Traton Group και Hino Motors δημιουργήθηκε για να αυξήσει την παρουσία των δύο εταιριών στην παγκόσμια αγορά και ειδικότερα σε εκείνη της Ευρώπης και της Ασίας αλλά και για να προσφέρει στους πελάτες των δύο εταιριών την υψηλότερη δυνατή αξία. Από αυτή την κοινοπραξία θα προκύψουν και περισσότερες συνδυασμένες δράσεις ανάμεσα στις δύο εταιρίες στους τομείς των τεχνολογιών και των εξαρτημάτων και των προμηθευτών τους.

Advertisement
Advertisement

“Η κοινοπραξία είναι ένα ορόσημο κλειδί για την στρατηγική μας συνεργασία. Θα επιτρέψει στην Hino να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κοινού ταχύτερα και στην κατάλληλη τιμή. Είμαστε επίσης σε συζητήσεις με τον όμιλο Traton για ακόμη περισσότερους τομείς συνεργασίας, οι οποίοι ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, με στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στην ηλεκτρική κινητικότητα.”, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hino, Yoshio Shimo.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Traton SE και μέλος του δ.σ. της Volkswagen AG, Andreas Renschler, δήλωσε: ” Η συνεργασία με την Hino είναι σημαντική για την παγκόσμια στρατηγική μας, την οποία και εφαρμόζουμε με πείσμα. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από μία ακόμη μεγαλύτερη βάση προμηθευτών”.

Advertisement

Σε αυτή τη νέα κοινοπραξία η Traton συμμετέχει με ποσοστό 51% με το υπόλοιπο να ανήκει στη Hino και τα γραφεία θα βρίσκονται τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τόκιο.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2018 με την υπογραφή συμφωνίας με στόχο την μακρά και ισότιμη συνεργασία με αμοιβαία οφέλη και για τις δύο πλευρές στους τομείς της τεχνολογίας και των προμηθειών.

Advertisement