Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ford και Avis πάνε στο Cloud και στην Ευρώπη

Ελλάδα 17:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford και Avis πάνε στο Cloud και στην Ευρώπη

Fleet Cars

Ford και Avis πάνε στο Cloud και στην Ευρώπη

Fleet Cars

Η γνωστή εταιρία ενοικίασης Avis Budget Group και η Ford ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ευρωπαϊκές αγορές με στόχο να κάνουν την εμπειρία της ενοικίασης αυτοκινήτου ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη για τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

 

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ford αναφέρει πως η συμφωνία μεταξύ των δύο επετεύχθη μέσω της Avis Budget Group και της Ford Commercial Solutions. Η νέα συμφωνία μεταξύ των εταιριών σκοπεύει στην σύνδεση στο Cloud περίπου 14.000 αυτοκινήτων Ford που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον στόλο της Avis.

Advertisement
Advertisement

Τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα της Ford θα επιτρέψουν στους πελάτες της Avis να διαχειρίζονται την ενοικίαση του αυτοκινήτου τους μέσω σχετικής εφαρμογής της Avis που θα μπορούν φυσικά να κατεβάζουν στο κινητό τους. Στις υπηρεσίες που προσφέρει η εφαρμογή περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η επιλογή του οχήματος, η αλλαγή αλλά και η επέκταση του συμβολαίου με την Avis.

Ford -Avis

Ευκολότερη γίνεται παράλληλα και η παράδοση του αυτοκινήτου, επίσης μέσω της εφαρμογής με τους υπαλλήλους της Avis να ελέγχουν το όχημα σε πραγματικό χρόνο και να είναι διαρκώς ενήμεροι για δεδομένα όπως διανυθέντα χιλιόμετρα, βενζίνη που απομένει στο ρεζερβουάρ αλλά και άλλα στοιχεία για την κατάσταση του οχήματος. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στις τεχνολογίες που φέρουν ήδη τα μοντέλα της Ford και έτσι δεν απαιτείται η προσθήκη επιπλέον υλισμικού και λογισμικού.

Advertisement

Μέχρι το τέλος του 2019 περισσότερα από 4.000 Ford στον στόλο της Avis αναμένεται να έχουν συνδεθεί, ενώ μέχρι και το τέλος του 2020 σε αυτό το νούμερο θα προστεθούν άλλα 10.000 αυτοκίνητα. Στις Η.Π.Α. οι Avis και Ford έχουν συνδέσει ήδη μεταξύ τους περισσότερα από 35.000 αυτοκίνητα.