Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

«Ασπίδες» προστασίας για τα Ford Transit και Tourneo (+video)

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ασπίδες» προστασίας για τα Ford Transit και Tourneo (+video)

Fleet Cars

«Ασπίδες» προστασίας για τα Ford Transit και Tourneo (+video)

Fleet Cars

Προστασία από τον κορωνοϊό και μέσα κοινωνικής απόστασης στα μοντέλα Ford Transit και Tourneo.

Advertisement
Advertisement

Η Ford διαθέτει μια σειρά διάφανων προστατευτικών «ασπίδων» που μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στα επαγγελματικά οχήματα της, όπως το Transit και το Tourneo.

Ο στόχος είναι αυτές οι «ασπίδες» να βοηθήσουν τους οδηγούς των οχημάτων να πληρούν τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης, αλλά και να προσφέρουν επιπλέον σιγουριά στους επιβάτες.

Τα διάφανα πλαστικά πάνελ σχεδιάστηκαν για χρήση όπως: Σχολικά λεωφορεία, μεταφορές ασθενών, υπηρεσίες μεταφοράς και ταξί, και μπορούν να παραγγελθούν μέσω των Ευρωπαίων αντιπροσώπων της Ford, καθώς και μέσω του Ford Online Shop σε επιλεγμένες αγορές.

Advertisement
Advertisement

«Οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων αντιμετώπισαν πρωτοφανείς προκλήσεις το 2020 και προσαρμόζονται στους νέους κανόνες καθώς συνεχίζουν να παρέχουν τις ζωτικές υπηρεσίες τους στις κοινότητες και την οικονομία μας», δήλωσε ο διευθυντής ευρωπαϊκού εμπορικού τμήματος της Ford, Owen Gregory και πρόσθεσε: «Οι νέες ασπίδες προστασίας παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη στους πελάτες μας καθώς συνεχίζουν να λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας στους οδηγούς και στους επιβάτες ηρεμία καθώς εργάζονται και ταξιδεύουν».

Οι ασπίδες/πάνελ  είναι κατασκευασμένες από διάφανο πλαστικό πολυβινυλοχλωριδίου (PVC), με ενσωματωμένους ιμάντες για απλή εγκατάσταση. Η Ford λέει ότι αυτές οι ασπίδες δεν περιορίζουν την άνεση των επιβατών, τον εσωτερικό χώρο ή τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού. Συνολικά υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές διαμορφώσεις, χωρίζοντας καμπίνες (εμπρός/πίσω και αριστερά /δεξιά).

Advertisement

Επίσης, τα σημεία στερέωσης και οι θέσεις του ιμάντα ρυθμίστηκαν προσεκτικά έτσι ώστε να επιτρέπουν την κανονική ανάπτυξη πλευρικών και αερόσακων κουρτίνας σε περίπτωση ατυχήματος .

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ford Transit εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων

Το εξωφρενικής σχεδίασης Ford Transit Concept

Advertisement