Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 2020

Fiat 500 «La Prima» σε cabrio & hatchback εκδόσεις

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 500 «La Prima» σε cabrio & hatchback εκδόσεις

Fiat 2020

Fiat 500 «La Prima» σε cabrio & hatchback εκδόσεις

Fiat 2020

Η ομορφιά εξυπηρετεί σκοπό στο καινούριο Fiat 500 «La Prima» που, και στις δύο εκδόσεις Cabrio και Hatchback, είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις που εμπνεύστηκαν από χρώματα της φύσης.

Advertisement
Advertisement

Ένα ηλεκτρικό μοντέλο στο οποίο η αισθητική, απογειώνεται στον υπερθετικό βαθμό: Με την αποκλειστικά διαθέσιμη μαλακή οροφή με το μονόγραμμα της Fiat στην έκδοση Cabrio ή την πανοραμική ηλιοροφή της νέας έκδοσης Hatchback. Η επιλογή είναι δική σας.

Ας δούμε όμως τέσσερις βασικούς άξονες, που θα το κάνουν να ξεχωρίζει!

Fiat-500-electric-laprima-f1000x600

Advertisement
Advertisement

ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Το επερχόμενο 500 «la Prima» θα παραμείνει πιστό στις ρίζες του: οι βασικές γραμμές θα σμιλευτούν απαλά και καθαρά διατηρώντας το θρυλικό στιλ του μοντέλου. Στο εσωτερικό Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με οδηγό την άνεση, και με την χρήση φυσικών υλικών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το νέο 500 «la Prima» θα είναι το πρώτο μικρό αυτοκίνητο που θα φέρει την Αυτόνομη Οδήγηση στο Επίπεδο 2, που σημαίνει ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας στην κίνηση εντός πόλης. Το αυτοκίνητό σας θα είναι ο αξιόπιστος συνοδηγός : θα επιταχύνει, θα φρενάρει και θα σας κρατήσει στη λωρίδα αυτόνομα.

Fiat-500-electric-laprima-j1000x600

Advertisement

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το ολοκαίνουργιο σύστημα Infotainment Cinerama του νέου Fiat 500 «la Prima», με οθόνη 10,25 , θα σας προσφέρει απάραμιλη ευκρίνεια. Με το ultra fast Buetooth pairing όλα τα smartphone θα συνδέονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον το interface της οθόνης, προσομοιάζει σε smartphone για ακόμα ευκολότερη χρήση. Το 500 «la Prima» θα διαθέτει ασύρματο φορτιστή κινητού για να είστε πάντα συνδεδεμένοι.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
Η αυτονομία θα καλύπτει την καθημερινή σας μετακίνηση στην πόλη: στα καθημερνά σας ψώνια, στο γυμναστήριο και πίσω στο σπίτι, χάρη στην αυτονομία έως 320 χιλιόμετρα (WLTP).

Advertisement

Fiat-500-electric-laprima-a1000x600