Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τα έχει βρει σκούρα στη Formula E o Massa

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα έχει βρει σκούρα στη Formula E o Massa

Mobility

Τα έχει βρει σκούρα στη Formula E o Massa

Mobility

Μετά την αποχώρησή του από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, o Felipe Massa επέλεξε να μην… συνταξιοδοτηθεί – ούτε καν να κάνει διάλειμμα μία σεζόν για να γεμίσει μπαταρίες. Αντίθετα, συνέχισε χωρίς… «pit stop», μεταπηδώντας στη Formula E.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια το ξεκίνημα του Βραζιλιάνου στην ηλεκτρική Formula δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο οδηγός της VENTURI είχε δύο δύσκολους αγώνες, τερματίζοντας δέκατος-έβδομος στην πρεμιέρα της σεζόν 2018/2019 στη Σαουδική Αραβία και δέκατος-όγδοος στο Μαρόκο.

Ο έμπειρος 37χρονος οδηγός από το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, που έχει 269 εκκινήσεις στη Formula 1 στο ενεργητικό, μίλησε για αυτή την αρχή με το… αριστερό.

«Δεν είναι εύκολα. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αλλάξει, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να οδηγείς μονοθέσιο της Formula 1. Έκανα κάποιες δοκιμές και θεωρώ πως βήμα-βήμα, έχω αρχίσει να κατανοώ τις διαδικασίες στη Formula E. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τομείς στους οποίους πρέπει να προσαρμοστείς. Οι κατατακτήριες δοκιμές διαφέρουν πλήρως από τους αγώνες. Όλα είναι διαφορετικά. Οι πίστες, σε δρόμους πόλεων, πολύ στενές, με χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης. Έχω λοιπόν πολλά να μάθω αλλά ελπίζω να τα κάνω σύντομα όλα σωστά», είπε ο Massa στο Racefans.net.

Advertisement
Advertisement

Ο επόμενος αγώνας της Formula E, διεξάγεται στις 26 Ιανουαρίου στο Σαντιάγκο της Χιλής.