Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στα σκαριά η νέα ηλεκτρική Corvette;

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά η νέα ηλεκτρική Corvette;

Mobility

Στα σκαριά η νέα ηλεκτρική Corvette;

Mobility

Η Corvette πρόκειται να δημιουργήσει τη δική της νέα γκάμα από ηλεκτρικά -υψηλών επιδόσεων- μοντέλα με το πρώτο SUV να αναμένεται έως το 2025

Advertisement
Advertisement

Στα social media δημοσιεύτηκε μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία, η οποία απεικονίζει ένα σκίτσο ενός… ιδιαίτερου μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, στο instagram της General Motors Design, ένα ψηλό φουτουριστικό δημιούργημα σκιαγραφεί -ίσως- ένα μελλοντικό αυτοκίνητο.

Φυσικά, ο χώρο της αυτοκίνησης πλημμύρησε από εικασίες σχετικά με το αν τελικά προχωρήσει στην κατασκευή του. Το σχέδιο δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη με το όνομα Chen (@macotodesign), ο οποίος είναι σχεδιαστής της αμερικάνικης φίρμας από το 2015. Απεικονίζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της General Motors, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα SUV. Από το 2019, ακούγονται αρκετές φήμες σχετικά με την κατασκευή μιας ηλεκτρικής Corvette. Μήπως τελικά είμαστε κοντά στο να δούμε το μοντέλο να παίρνει σάρκα και οστά;

 

View this post on Instagram
Advertisement
Advertisement

 

A post shared by GM Design (@generalmotorsdesign)

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg πριν από περίπου έναν χρόνο, η GM εργάζεται ήδη πάνω σε ένα project το οποίο αφορά μια ηλεκτρική Corvette με SUV χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν το γεγονός ότι η Corvette θα αποκτήσει την νέα γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων, όπως έκανε και η Ford με τη Mustang Mach-E.

Advertisement

Δεν είναι τίποτα ακόμα επίσημα ανακοινώσιμο, ωστόσο αναφέρθηκε από ανώνυμη πηγή, ότι αρκετές πρωτότυπες Corvette είναι ήδη καθοδόν, «πατώντας» επάνω σε σχέδια που έχουν κάνει οι σχεδιαστές της GM. Τέλος, τα πρώτα δημιουργήματα θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα σκάφος που μοιάζει με Corvette (+video)
H GM εξετάζει την ξεχωριστή πώληση του κινητήρα της Corvette Z06
Έτσι αποδίδει 680 ίππους το μοτέρ της Corvette Z06 (+video)

Advertisement