Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Kosmoride@home: Online αγορά και ψηφιακή περιήγηση

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kosmoride@home: Online αγορά και ψηφιακή περιήγηση

Mobility

Kosmoride@home: Online αγορά και ψηφιακή περιήγηση

Mobility

Η νέα υπηρεσία της Kosmoride, Kosmoride@home, φέρνει τον υποψήφιο αγοραστή ακόμα πιο κοντά στο ηλεκτρικό του ποδήλατο.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, ο πελάτης έρχεται σε επικοινωνία με το ειδικευμένο προσωπικό της Kosmoride μέσω του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του smartphone του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο υποψήφιος ιδιοκτήτης e-bike θα μάθει ότι χρειάζεται και θα πάρει τις σωστές οδηγίες ώστε να καταλήξει στο ηλεκτρικό ποδήλατο που του ταιριάζει.

Μάλιστα, η Kosmoride εφαρμόζει τεχνολογία για online εικονική περιήγηση στην έκθεση, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά το φυσικό κατάστημα και να περιηγηθεί σε πραγματικό χρόνο βλέποντας όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στο χώρο, συζητώντας με τους e-bikes experts όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή (εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη).

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 300 ετοιμοπαράδοτα e-bikes.

Στη συνέχεια και μετά την επιλογή του ηλεκτρικού ποδηλάτου, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του στον χώρο του, σε 2 εργάσιμες ημέρες ενώ την ίδια στιγμή επωφελείται από προνομιακές τιμές, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης του παλιού ποδηλάτου, καθώς και την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με 40% επιστροφή της αξίας του.

Advertisement

Η υπηρεσία «Kosmoride@home» παρέχει τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς e-bike και τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές εκτός Αττικής να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη virtual επίσκεψή σας, επισκεφτείτε το www.kosmoride.gr

Διαβάστε επίσης:

GoCycle GX: Το απόλυτο ποδήλατο πόλης

Advertisement

Αφίερωμα: Ηλεκτρικά ποδήλατα: “Ορθοπεταλιά” στο μέλλον!

Ελλάδα: Χαμός με τα ηλεκτρικά ποδήλατα -Τα SOS!