Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό Honda X-NV Concept

Ελλάδα 2:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρικό Honda X-NV Concept

Mobility

Ηλεκτρικό Honda X-NV Concept

Mobility

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης, η Honda παρουσίασε ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover, το X-NV που βασίζεται στο HR-V.

Advertisement
Advertisement

 

Το κυριότερο έκθεμα από τη Honda στη Σανγκάη, είναι το αμιγώς ηλεκτρικό crossover με ονομασία X-NV Concept. Το πρωτότυπο αυτό που είναι βασισμένο στο HR-V (XR-V για την Κινέζικη αγορά- εξ ου και τα λογότυπα που φαίνονται στις φωτογραφίες) είναι προϊόν της συνεργασίας της Honda με την Dongfeng και παρά τα σκούρα τζάμια που δεν επιτρέπουν στον παρατηρητή να δει το εσωτερικό του, το πρωτότυπο φαίνεται έτοιμο και για να περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο παραγωγής θα είναι σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο που βλέπουμε εδώ και θα ξεκινήσει να παράγεται από το καλοκαίρι και μετά, για αποκλειστική διάθεση στην αγορά της Κίνας- τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ανακοινωθεί, κάνουν λόγο για ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 161 ίππων και 28,5 kgm ροπής, που παίρνει ενέργεια από μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 53,6 kWh. Τόσο αυτό, όσο και το Everus VE-1, εντάσσονται ως μοντέλα στο πρόγραμμα της Honda που θέλει 20 ηλεκτρικά μοντέλα στην Κινέζικη αγορά έως το 2020.