Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικά ποδήλατα θα γεμίσει η Καλαμάτα!

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρικά ποδήλατα θα γεμίσει η Καλαμάτα!

Mobility

Ηλεκτρικά ποδήλατα θα γεμίσει η Καλαμάτα!

Mobility

Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ θα φιλοξενήσει η Πλατεία Β. Γεωργίου της πόλης της Μεσσηνίας το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Απριλίου 2022.

Advertisement
Advertisement

Η πόλη της Καλαμάτας είναι ο επόμενος σταθμός του ΔΕΗ EBike Festival, του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα. Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης, θα φιλοξενήσει η Πλατεία Β. Γεωργίου της πόλης της Μεσσηνίας το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Απριλίου 2022, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Το ΔΕΗ EBike Festival παρουσιάζει τη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, την πιο βιώσιμη αστική μετακίνηση, ψυχαγωγία και άσκηση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνονται τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Advertisement
Advertisement

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα θα είναι έτοιμη για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση. Οι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ.

Η ομάδα του ΔΕΗ EBike Festival θα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν παράλληλα τη νέα ενεργειακή εποχή με την αξιοπιστία της ΔΕΗ, του κορυφαίου παραγωγού ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν λύσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν μείωση και έλεγχο της κατανάλωσής τους αλλά και τρόπους για να ελαττώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του νοικοκυριού ή της επιχείρησής τους.

Advertisement

Η ομάδα της ΔΕΗ θα απαντά σε κάθε απορία σχετικά με τα πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας όπως το GreenPass που σου εγγυάται ότι όση ενέργεια καταναλώνεις τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το MyHomeOnline, το eselfmetering, τη νέα ολοκληρωμένη λύση βιώσιμης ενέργειας στη θέρμανση myEnergy Heat pump κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων σε 7 πόλεις από τη ΔΕΗ
ΔΕΗ e-bike Festival: Δυναμικό ξεκίνημα από τα Τρίκαλα
ΔΕΗ e-bike Festival: Επόμενος σταθμός η Λάρισα

Advertisement