Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Φουντώνουν οι φήμες για ηλεκτρικό Beetle

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φουντώνουν οι φήμες για ηλεκτρικό Beetle

Mobility

Φουντώνουν οι φήμες για ηλεκτρικό Beetle

Mobility

Υπάρχουν φήμες εδώ και πολύ καιρό που θέλουν την επιστροφή του Beetle σε μια μορφή που θα πάει το θρύλο του μοντέλου της VW μπροστά για τα επόμενα… 100 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η επιθυμία του κόσμου να δει το θρυλικό «Σκαραβαίο» της VW σε μια μελλοντική εκδοχή με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία, δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί.

Ίσως όχι άμεσα αλλά μεσοπρόθεσμα, η VW μπορεί να «ενδώσει» και να παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα επαναφέρει το κλασικό σχήμα στο προσκήνιο. Ο επικεφαλής της VW, Herbert Diess, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και δεν μίλησε με συγκεκριμένα δεδομένα για κάτι τέτοιο.

Advertisement
Advertisement

Το θέμα προέκυψε μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε ο Diess σε ένα AMA (Ask Me Anything) στο Reddit, όπου στη σχετική ερώτηση, κάνοντας και ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του (Herbert- Herbie) απάντησε πως «αν κάποιος θα μπορούσε να αποφασίσει την ηλεκτρική έκδοση του Beetle, αυτός θα ήταν ένας τύπος με το όνομα Herbie!»- που ήταν και το όνομα του κινηματογραφικού Σκαθαριού.

Όπως και να έχει, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η επιθυμία του κοινού για μια νέα έκδοση του θρυλικού Beetle, θα μπορούσε έστω και σε μερικά χρόνια από τώρα και όχι άμεσα, να γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα, θα μπορούσε να σταθεί ως ένα ανεξάρτητο μοντέλο δίχως να εντάσσεται στη γνωστή οικογένεια των ID.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Great Wall κατοχυρώνει το ηλεκτρικό Beetle
Taigo: Το compact SUV της VW (video)
VW ID.Buzz: Ο θρύλος επιστρέφει (video)