Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ακόμα ένα Tesla που παραδόθηκε χωρίς τακάκια

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα Tesla που παραδόθηκε χωρίς τακάκια

Mobility

Ακόμα ένα Tesla που παραδόθηκε χωρίς τακάκια

Mobility

Το δεύτερο περιστατικό με ολοκαίνουργιο Tesla, που παραδόθηκε χωρίς τακάκια στα φρένα σε πελάτη στον Καναδά.

Advertisement
Advertisement

Μετά το πρώτο περιστατικό, στο οποίο ένα Tesla Model 3 είχε παραδοθεί στον πελάτη του στις 19 Δεκεμβρίου χωρίς τακάκια στα φρένα του, ήρθε ακόμα μία αντίστοιχη περίπτωση. Αυτή τη φορά, ο Alex από το Οντάριο του Καναδά παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model Y Performance.

Ο Alex παρέλαβε στις 28 Δεκεμβρίου το αυτοκινήτου, ενώ μετά από δύο εβδομάδες περίπου ξεκίνησε έναν θόρυβος που τον ανησύχησε. Ο θόρυβος αυτός προερχόταν από τον πίσω δεξιά τροχό και με τις ημέρες γινόταν όλο και πιο ισχυρός. Το αποτέλεσμα ήταν στις 9 Φεβρουαρίου να βγάλει ο ίδιος τον τροχό και να ψάξει την αιτία του θορύβου. Το αποτέλεσμα ήταν να παρατηρήσει ότι έλειπαν τα τακάκια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησε με το Tesla Service Centrer, το οποίο προχώρησε στην τοποθέτηση των φρένων. Παρόλαυτά, τα προβλήματα του Alex δεν τελείωσαν εκεί, αφού μετά από λίγες ημέρες, το λογισμικό ενημέρωσε τον οδηγό ότι υπάρχει κάποιου είδους διαρροή στο σύστημα πέδησης με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί με ασφάλεια το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ο Alex κατέγραψε όλο το περιστατικό που του συνέβη με φωτογραφίες και παρόλο αυτού του γεγονότος, παραμένει ένας μέτοχος της αμερικάνικης φίρμας και συνεχίζει να προτιμάει τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Αυτό που θέλει όμως από την Tesla είναι να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο, κάτι που μπορεί να κοστίσει ακόμα και τη ζωή κάποιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χιλιόμετρα έχει ταξιδέψει το διαστημικό Tesla Roadster;
Πόσο κοστίζει μεταχειρισμένο το Tesla Model 3 στην Ελλάδα;
Η Tesla αντιμέτωπη με υψηλά πρόστιμα

Advertisement