Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Τι θα δούμε από τους Ευρωπαίους

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Τι θα δούμε από τους Ευρωπαίους

EICMA 2022

EICMA 2022: Τι θα δούμε από τους Ευρωπαίους

EICMA 2022

Οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές ζεσταίνουν τις μηχανές τους για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις των δύο τροχών.

Advertisement
Advertisement

Η EICMA 2022 θα έχει διαφορετική βαρύτητα φέτος καθώς επιστρέφει ένας τεράστιος Ευρωπαίος κατασκευαστής. Η Ducati θα δώσει το παρόν φέτος στο Μιλάνο, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που είχε δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια. Στο πλευρό των Ιταλών θα βρίσκονται και τα άλλα μεγάλα εργοστάσια της Ευρώπης, όπως η Triumph και φυσικά ο Όμιλος Piaggio με τις Aprilia, Vespa και Moto Guzzi. Μεγάλοι απόντες για μια ακόμα χρονιά θα είναι οι BMW Motorrad και KTM-Husqvarna-GasGas.

Η Ducati θέλει να κάνει τη διαφορά στην επιστροφή της στην EICMA και αναμένεται να έχει ένα κορυφαίο περίπτερο. Τα νέα της μοντέλα τα έχουμε δει ήδη διαδικτυακά μέσω της σειράς Ducati World Premiere, ωστόσο οι φίλοι της μάρκας από την Μπολόνια θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν από κοντά. Σημαντικότερα μοντέλα θα είναι η DesertX, η νέα σειρά Streetfighter V4, η Diavel V4 και φυσικά όλη η σειρά Scrambler.

Advertisement
Advertisement

Το περίπτερο της Triumph πάντα προσελκύει πάρα πολύ κόσμο στην EICMA και όχι άδικα καθώς τα μοντέλα των Βρετανών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά θα δούμε από κοντά τη νέα σειρά Street Triple που παρουσιάστηκε πρόσφατα, όπως και την Tiger 1200, ενώ σε περίοπτη θέση θα είναι η πρωτότυπη ηλεκτρική μοτοσικλέτα TE-1 η οποία ολοκληρώθηκε μέσα στο 2022.

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης είναι εκείνο της Piaggio. Τα νέα μοντέλα της Aprilia, της Moto Guzzi, της Piaggio και της Vespa θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης με τους επισκέπτες να παίρνουν μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο MP3 και τη νέα σειρά των Vespa GTS. Η έκπληξη αναμένεται να έρθει από την Moto Guzzi η οποία θα μας δείξει την καινούρια V850X, μια scrambler μοτοσικλέτα βασισμένη στην V85TT.

Advertisement

Το 2021 η Benelli προσέλκυσε πολλά βλέμματα κυρίως με την παρουσίαση του μεγάλου της adventure 800MT. Η μάρκα από το Πέζαρο στην EICMA 2022 αναμένεται για μια ακόμα φορά να μαγνητίσει το κοινό με τα νέα της μοντέλα τα οποία, ιδιαίτερα στην Ιταλία, βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων. Το 800MT θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας μια ακόμα χρονιά και ίσως το δούμε σε διαφορετικές εκδόσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ένα εντελώς νέο μοντέλο naked που θα είναι το 802S.

Advertisement

Στην EICMA 2022 θα βρίσκονται επίσης πολλές ακόμα μικρότερες εταιρείες όπως η Fantic Motorcycles, η Bimota, η Moto Morini, η MV Agusta, και πολλές ακόμα οι οποίες θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;
Εντυπωσιακή η παρουσία της VOGE στην φετινή EICMA
EICMA 2021: 100% πληρότητα φέτος