Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Τι περιμένουμε από τους Ιάπωνες

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Τι περιμένουμε από τους Ιάπωνες

EICMA 2022

EICMA 2022: Τι περιμένουμε από τους Ιάπωνες

EICMA 2022

Οι Ιάπωνες κατασκευαστές θα δώσουν δυναμικό παρόν στη φετινή EICMA με πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Για τους κατασκευαστές μοτοσικλέτας από την Ιαπωνία η έκθεση EICMA είναι το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Κάθε χρόνο είναι πιστοί στο ραντεβού και μάλιστα κατέχουν τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά περίπτερα σε όλα τα επίπεδα. Honda, Yamaha, Suzuki και Kawasaki αναμένεται να μας δείξουν όλα τα αναβαθμισμένα τους μοντέλα της επόμενης χρονιάς, ενώ παράλληλα θα έχουν μερικές εκπλήξεις για το ευρωπαϊκό κοινό.

Ξεκινώντας από την Honda, το μεγάλο εργοστάσιο από το Τόκιο θα έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή στο περίπτερό της στην EICMA 2022 τη νέα Transalp. Η αποκάλυψη του νέου μεσαίου adventure μοντέλου θα γίνει την πρώτη ημέρα της έκθεσης και αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα όλης της έκθεσης. Αρκετά βλέμματα θα προσελκύσει η Honda Hornet που παρουσιάστηκε στην έκθεση Intermot πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ όλη η γκάμα των αναβαθμισμένων μοντέλων της μάρκας θα είναι στο Μιλάνο.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha μπορεί να μην έχει κάποιο εντελώς νέο μοντέλο να παρουσιάσει στην EICMA 2022, ωστόσο έχει πάρα πολλά μοντέλα που έχουν αναβαθμιστεί ριζικά. Έχουμε δει ήδη τις ανανεωμένες εκδόσεις της οικογένειας MT (MT-07, MT-125) και των Tenere, ενώ και τα scooter της Yamaha έχουν δεχτεί την φροντίδα των μηχανικών της ιαπωνικής μάρκας. Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε και κάποιες εκπλήξεις από τη Yamaha με την έλευση, έστω και σε πρωτότυπη μορφή, της πολυαναμενόμενης YZF-R9 και ίσως μιας έκδοσης GP της XSR 900.

Στο στρατόπεδο της Suzuki τα μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση είναι τα τρία νέα scooter στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Τα Address, Avenis και Burgman αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού με την Suzuki να επιστρέφει δυναμικά σε μια δημοφιλέστατη κατηγορία, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Στο περίπτερο της Suzuki θα υπάρχει φυσικά και η νέα V-Strom 1050 DE με αυξημένες χωμάτινες δυνατότητες, ενώ όλη η σειρά των GSX-R και των GSX-S θα έχουν την τιμητική τους.

Advertisement

Η Kawasaki τέλος θα είναι η εταιρεία που θα τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα όχι με τα κλασικά της μοντέλα, αλλά με τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της. Στην EICMA αναμένεται να δούμε για δεύτερη φορά το ηλεκτρικό της πρωτότυπο που βασίζεται στην Z400, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε στο περίπτερό της και το πρώτο υβριδικό μοντέλο πάνω στο οποίο δουλεύει. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται φυσικά και τα νέα Z H2, τα Versys και τα Ninja.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;
Εντυπωσιακή η παρουσία της VOGE στην φετινή EICMA
EICMA 2021: 100% πληρότητα φέτος