Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Ποια μοτοσικλέτα εντυπωσίασε το κοινό

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Ποια μοτοσικλέτα εντυπωσίασε το κοινό

EICMA 2022

EICMA 2022: Ποια μοτοσικλέτα εντυπωσίασε το κοινό

EICMA 2022

Μια cruiser μοτοσικλέτα ήταν εκείνη που κέρδισε τον τίτλο της «Moto piu Bella» στο Μιλάνο.

Advertisement
Advertisement

Όπως κάθε χρόνο, το κοινό στο Μιλάνο ψηφίζει την πιο όμορφη μοτοσικλέτα της έκθεσης EICMA. Φέτος όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο περίπτερο της Ducati η οποία επέστρεψε με κρότο στη μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου και εντυπωσίασε το κοινό με τα νέα της μοντέλα.

Η μοτοσικλέτα η οποία πήρε φέτος το βραβείο της πιο όμορφης της έκθεσης «Moto Piu Bella» ήταν από το stand της Ducati και δεν ήταν άλλη από την Diavel V4. Η cruiser της ιταλικής μάρκας έκανε το 36,8% των 23.000 ψηφοφόρων της έκθεσης να την προτιμήσουν δίνοντάς της τον τίτλο της ομορφότερης για το 2022.

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι η 11η φορά που η Ducati κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο το οποίο καθιερώθηκε το 2005 από το ιταλικό περιοδικό μοτοσικλέτας Motociclismo. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έγινε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, την τελευταία ημέρα της έκθεσης και ο Andrea Amato, Επικεφαλής του σχεδιαστικού κέντρου Ducati Centro Stile παράλαβε το βραβείο.

Η Ducati Diavel V4 είναι πραγματικά εντυπωσιακή με μυώδη χαρακτήρα και premium αισθητική. Ο κινητήρας είναι ο Granturismo V4 των 1.158 κ.εκ. και η απόδοση φτάνει τους 168 ίππους και τα 126 Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα και ποιοτικές αναρτήσεις, ενώ το πλαίσιο είναι καινούριο, βασιζόμενο στο monocoque της Multistrada V4.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Επενδύει στο μέλλον η Voge (+video)
EICMA 2022: Δύο heritage και ένα τρίτροχο η Yamaha στο Μιλάνο
EICMA 2022: Νέες τεχνολογίες για Shoei, Cardo και Alpinestars (+video)

Advertisement