Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Η παγκόσμια γιορτή των δύο τροχών

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Η παγκόσμια γιορτή των δύο τροχών

EICMA 2022

EICMA 2022: Η παγκόσμια γιορτή των δύο τροχών

EICMA 2022

Η 79η Έκθεση Μοτοσικλέτας EICMA ανοίγει τις πύλες της στο Μιλάνο από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Για μια ακόμα χρονιά, όπως κάθε Νοέμβριο, όλα τα βλέμματα του κόσμου των δύο τροχών θα είναι στραμμένα στο Μιλάνο. Αφορμή είναι φυσικά η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο που δεν είναι άλλη από την EICMA. Στο εμπορικό σύμπλεγμα Fiera Milano Rho, για 79η χρονιά, οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις του χώρου, θα απολαύσουν όλα τα νέα μοντέλα και φυσικά θα έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν τα αγαπημένα τους δίκυκλα.

Περισσότερες από 1.300 μάρκες από τη βιομηχανία των δύο τροχών θα πάρουν μέρος στη φετινή EICMA στο Μιλάνο. Η έκθεση είναι προγραμματισμένη από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου για το κοινό, με τους ανθρώπους του Τύπου να έχουν την ευκαιρία δύο ημέρες πριν να έχουν πρόσβαση στο χώρο της έκθεσης. Η EICMA είναι η μακροβιότερη έκθεση μοτοσικλέτας και κινητικότητας και για το 2022 αναμένεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το 2021, η EICMA φέτος απέκτησε ακόμα έναν εκθεσιακό χώρο και από πέντε πλέον ανέβηκε στους έξι. Το ενδιαφέρον όλων των κατασκευαστών είναι τεράστιο και αυτό φαίνεται από τις 43 διαφορετικές χώρες που θα βρίσκονται στο χώρο με τα προϊόντα τους. Μάλιστα, για το 2022 το 20% των κατασκευαστών θα είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος στην έκθεση, ενώ το 58% των περιπτέρων θα είναι από κατασκευαστές εκτός Ευρώπης.

Η πρώτη ημέρα της EICMA περιλαμβάνει δημοσιογραφικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων και συνεντεύξεις, ενώ τη δεύτερη ημέρα η έκθεση ανοίγει και για τους εμπόρους. Στις 10 Νοεμβρίου το κοινό παίρνει σειρά για να απολαύσει τα μεγαλοπρεπή περίπτερα. Όπως και το 2021, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα υπάρχει το MotoLive στο οποίο πραγματοποιούνται αγώνες επίδειξης και ακροβατικά από επαγγελματικές ομάδες, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει δυνατότητα test ride ηλεκτρικών scooter και ποδηλάτων.

Advertisement

Εκτός από τις μοτοσικλέτες και τα scooter, ιδιαίτερη έμφαση για μια ακόμα χρονιά θα δώσουν οι άνθρωποι της EICMA στην ηλεκτροκίνηση και την σύγχρονη κινητικότητα. Εκτός από τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, σε ειδικό χώρο θα υπάρχουν αποκλειστικά ηλεκτρικά δίκυκλα μικρών κατασκευαστών τα οποία θα μπορεί να οδηγήσει ο επισκέπτης, ενώ θα υπάρχουν και πρωτοποριακές λύσεις κινητικότητας και μικρο κινητικότητας από Start Up εταιρείες.

Advertisement

Βίντεο της EICMA 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;
Εντυπωσιακή η παρουσία της VOGE στην φετινή EICMA
EICMA 2021: 100% πληρότητα φέτος

Advertisement