Live Κίνηση
Περισσότερα
CUPRA-2022-1

Πως η CUPRA κέρδισε «με το καλημέρα» το κοινό

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως η CUPRA κέρδισε «με το καλημέρα» το κοινό

CUPRA-2022-1

Πως η CUPRA κέρδισε «με το καλημέρα» το κοινό

CUPRA-2022-1

Το ολοκαίνουργιο CUPRA Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, προσφέρει μοναδική σχεδίαση και κορυφαίες επιδόσεις, ενώ, διαπρέπει αποδεδειγμένα και στο νευραλγικό τομέα της ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το CUPRA Born, που μαζί με το CUPRA Formentor και το CUPRA Leon εντάσσεται στα αυτοκίνητα των πέντε αστέρων στις ενδεδειγμένες δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

Αυτό το στοιχείο υπερθεματίζει για άλλη μία φορά ότι η συγκεκριμένη μάρκα έχει δεσμευτεί για τα καλά να προσφέρει αυτοκίνητα που συνδυάζουν τόσο τις σύγχρονες κορυφαίες επιδόσεις όσο και την απαιτούμενη μέγιστη ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Αλλά αυτή τη φορά σε ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό στο καθημερινό κόστος χρήσης. Η CUPRA δεσμεύεται όχι μόνο να μεταφέρει συναισθήματα στον ηλεκτρικό κόσμο αλλά επίσης τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας στην αγορά.

Το έχει άλλωστε αποδείξει αυτό στο παρελθόν με το CUPRA Formentor και το CUPRA Leon και τώρα συνεχίζει τη δέσμευσή της για την ασφάλεια με τη βαθμολογία 5 αστέρων του νέου και ξεχωριστού σχεδιαστικά CUPRA Born».

Advertisement

Η μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας αποτελεί ξεκάθαρα το μεγάλο επίτευγμα του CUPRA Born. Αυτό κατέστη δυνατό βέβαια χάρη στο ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας του. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Τα συστήματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, Autonomous Emergency Braking, Traffic Sign Recognition, Travel Assist, Light Assist και Pre-Crash Assist. Επιπρόσθετα σε αυτά είναι η ενσωμάτωση επτά αερόσακων, συμπεριλαμβανομένου ενός στάνταρ μπροστινού κεντρικού αερόσακου, Front Assist με ανίχνευση οχήματος, πεζού και ποδηλάτη, Emergency Steering Assist και Junction Assist, Lane Assist και Emergency e-Call.

Advertisement

Το CUPRA Born αποδεικνύεται ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα που διατίθενται στην αγορά, ακόμη και όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις πιο πρόσφατες και αυστηρότερες μεθόδους δοκιμών του Euro NCAP.
Εκτός από τον εντοπισμό οχημάτων, πεζών και ποδηλάτων, το Front Assist επίσης περιλαμβάνει Emergency Steering Assist και Junction Assist.

Κατά τη διάρκεια μίας παρέμβασης του Front Assist, μετά την αρχική προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει ένα αντικείμενο, το Emergency Steering Assist κάνει στοχευμένες παρεμβάσεις διεύθυνσης και πέδησης για να βοηθήσει στην εύρεση μιας βελτιστοποιημένης πορείας αποφυγής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CUPRA: Αντίστροφη μέτρηση για το Tavascan
Δοκιμή: Cupra Formentor 1.5 150 PS DSG
Η CUPRA αποκαλύπτει το νέο SUV Terramar (+video)