Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross τα κάνει όλα περίφημα

Ελλάδα 23:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Citroen C5 Aircross τα κάνει όλα περίφημα

Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross τα κάνει όλα περίφημα

Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross, είναι γεγονός πως έχει αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο εσωτερικά SUV στην κατηγορία του. Δίκαια θα προσθέσουμε εμείς…

Advertisement
Advertisement

Στηρίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, το SUV της Citroen έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό. Στο εσωτερικό του, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά.

Από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018 στην Ευρώπη, το C5 Aircross έχει αφήσει το στίγμα του στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV με την ευρυχωρία, την πρακτικότητά του, τα κορυφαία SUV χαρακτηριστικά όπως οι τεράστιοι τροχοί και τα 23 εκ απόστασης από το έδαφος, μα πάνω απ’ όλα, την άνεσή του, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, που είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Βασισμένο στην εμπειρία της γαλλικής μάρκας, το πολυτελές εσωτερικό του νέου C5 Aircross αποτελεί μια πραγματική “υπογραφή” για τη Citroën, χάρη στην οποία ξεχωρίζει από σύσσωμο τον ανταγωνισμό.

Το Νέο C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός τμήμα, με τις καμπύλες να δίνουν τη θέση τους σε πιο “αιχμηρές” και “καθαρές” γραμμές που αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό με το χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroën, η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V δίνει ένα “hi tech” και πιο “ισχυρό” 3D εφέ στα εμπρός φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Στο εσωτερικό του νέου και ευρύχωρου SUV της Citroen, η νέα σχεδίαση της οθόνης αφής 10” και της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καμπίνας επιβατών, ενώ η αίσθηση που βιώνεις είναι πως βρίσκεσαι στο πολυτελές και αναπαυτικό καθιστικό του σπιτιού σου…

Advertisement

Το νέο C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, υπογραμμίζοντας τη διαφορά του, καθώς προσφέρει ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroën Advanced Comfort, απαράμιλλη ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή, από την καθημερινή μετακίνηση, έως και τα μεγάλα ταξίδια, γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία.

Πιο εργονομική είναι πλέον η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα ταχυτήτων, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

Advertisement

Μάλιστα, στο νέο C5 Aircross μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η προσφορά ενός σύγχρονου παρακαλώ plug-in υβριδικού κινητήρα η οποία ενισχύει περαιτέρω την γκάμα του μοντέλου, αλλά και την στρατηγική εξηλεκτρισμού της γαλλικής φίρμας. Υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία; Προφανώς και όχι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 1.2 vs Hyundai i20 1.0T vs Skoda Fabia 1.0 TSI
Πόσο κοστίζει το Citroen C5 X στην Ελλάδα;