Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Νέα απόσυρση από την Citroen!

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα απόσυρση από την Citroen!

CITROEN 2022

Νέα απόσυρση από την Citroen!

CITROEN 2022

Σημαντικό όφελος από την απόσυρση του παλιού σας αυτοκινήτου και παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα του νέου σας Citroen.

Advertisement
Advertisement

Μία εταιρία που πρωτοπορεί σε όλη την πορεία της ιστορίας της κάνει και πάλι μία εντυπωσιακή κίνηση για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

Μία ξεχωριστή ενέργεια η οποία ανατρέπει τα καθιερωμένα και φέρνει ακόμα πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή την δυνατότητα απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα απόσυρσης που δημιούργησε η ελληνική αντιπροσωπεία είναι μία ακόμα υπηρεσία που αναδεικνύει το καινοτόμο πνεύμα της εταιρίας αλλά και την διαρκή της προσπάθεια στο να βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή και τις καθημερινές του ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Με το πρόγραμμα απόσυρσης, η Citroen καλεί τους υποψήφιους πελάτες της να επισκεφθούν μία έκθεση της εταιρίας. Και τους προσφέρει την δυνατότητα να πουλήσουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο.

Και παράλληλα να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο. Και όλα αυτά με σύντομο χρόνο παράδοσης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αυτοκινήτου στις μέρες μας.

Advertisement

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid!.

Advertisement

Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3 . Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Advertisement

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην απόσυρση της Citroen είναι το νέο C5 Aircross, το C3 και το C3 Aircross.

To νέο C5 Aircross χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και από την κορυφαία άνεση που εξασφαλίζει στους επιβάτες του. Ευρύχωρο, πρακτικό και ιδιαίτερα οικονομικό, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για ένα οικογενειακό SUV.

Το C3 Aicross έρχεται αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με πιο δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, και εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης σε κάθε είδους έδαφος χάρη στο σύστημα Grip Control. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο compact SUV, ευέλικτο στην πόλη και εξαιρετικά άνετο στα μεγάλα ταξίδια, αποτελώντας μία ιδανική επιλογή για ένα σύγχρονο και νεανικό life style.

To C3 αποτελεί το best-seller της γκάμας των μοντέλων της Citroen, διαθέτοντας μοντέρνα εμφάνιση και μία έντονη προσωπικότητα. Διακρίνεται για τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης (οι χρωματικοί συνδυασμοί φθάνουν τους 97!), ενώ παραμένει πιστό στην παράδοση της Citroen όντας πρακτικό και ό,τι πιο άνετο υπάρχει στην κατηγορία του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κομψή σιλουέτα του νέου Citroen C5 Aircross
Πόσο κοστίζει το Citroen C5 X στην Ελλάδα;
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8