Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Η εξαιρετική ποιότητα παραμονής του νέου Citroen C3 Aircross

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εξαιρετική ποιότητα παραμονής του νέου Citroen C3 Aircross

CITROEN 2022

Η εξαιρετική ποιότητα παραμονής του νέου Citroen C3 Aircross

CITROEN 2022

Το νέο και αρκετά ελκυστικό Citroen C3 Aircross αναβαθμίστηκε τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά, ενώ, προστέθηκαν επιπλέον προτάσεις εξατομίκευσης αλλά και πολύτιμοι χώροι για μικροαντικείμενα εσωτερικά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Citroen C3 Aircross απέκτησε πλέον έναν πιο ώριμο χαρακτήρα, χάρη φυσικά και στην επανασχεδιασμένη εξωτερική σιλουέτα του, η οποία ενσωματώνει τη νέα οπτική “υπογραφή” της Citroen.

Το νέο και πολυτάλαντο B-SUV της Citroen έρχεται με πολλές επιλογές εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς συνδυασμούς με βάση τα 7 χρώματα (συμπεριλαμβανομένων τριών νέων), τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων δύο νέων), που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει επίσης νέες και πολύ όμορφες ζάντες αλουμινίου διάστασης 16 και 17 ιντσών. Για την καμπίνα τώρα, το νέο C3 Aircross προσφέρει 4 διαφορετικά αρμονικά και ζεστά περιβάλλοντα, σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεση φιλοξενίας, 3 από τα οποία είναι καινούργια.

Επίσης, σημειώστε πως στο κέντρο της κονσόλας φιγουράρει μια νέα και εντυπωσιακή οθόνη αφής 9 ιντσών, αλλά εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει το γαλλικό πρακτικό αυτοκίνητο είναι στους χώρους τόσο για τους πίσω επιβάτες όσο και για το πορτμπαγκάζ.

Advertisement

Στην απόλυτη ευρυχωρία του τελευταίου βέβαια συμβάλουν καταλυτικά και τα συρόμενα πίσω καθίσματα, τα οποία μετακινούνται ως προς τον διαμήκη άξονα κατά 150 ολόκληρα mm εμπρός ή πίσω, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο στο έπακρο τις εκάστοτε ανάγκες.

Δεδομένο είναι πως αν ψάχνετε ένα compact SUV, συνήθως θέλετε κάποιο που η θέση οδήγησης να είναι ψηλά, ώστε να έχετε την αίσθηση πως εποπτεύετε τον δρόμο. Αν ισχύει αυτό, το νέο Citroen C3 Aircross θα σας αρέσει περαιτέρω, γιατί ακόμη και με το κάθισμα του οδηγού στη χαμηλότερη θέση, είστε κάποια πολύτιμα για την ορατότητα εκατοστά ψηλότερα από τα υπόλοιπα μοντέλα της αγοράς.

Advertisement

Τα νέα και πολύ αναπαυτικά “Advanced Comfort” καθίσματα του νέου Citroen C3 Aircross, είναι τόσο μαλακά που θυμίζουν ξεκάθαρα μια αγαπημένη οικογενειακή πολυθρόνα και παρέχουν παράλληλα την κατάλληλη υποστήριξη της πλάτης, σε όλα ανεξαιρέτως τα βασικά σημεία.

Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν, πως το απόλυτα φρέσκο προϊόν λοιπόν στον “πάγκο” των compact SUV είναι το νέο Citroen C3 Aircross. Αν δείτε την αγορά αυτή ως boulangerie θα καταλάβετε γιατί τα συμπαγή Οχήματα Ελεύθερου Χρόνου πωλούνται τόσο γρήγορα όπως οι ζεστές μπαγκέτες. Η Citroen έχει τεράστια εμπειρία και στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα απόσυρση από την Citroen!
Το “μαγικό χαλί” του νέου Citroen C5 Aircross
Citroen C3 Aircross: Νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού