Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Citroen C3 Aircross: Σημείο αναφοράς στα compact SUV

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C3 Aircross: Σημείο αναφοράς στα compact SUV

CITROEN 2022

Citroen C3 Aircross: Σημείο αναφοράς στα compact SUV

CITROEN 2022

Το ανανεωμένο C3 Aircross διατηρεί όλα τα στοιχεία της γαλλικής του προσωπικότητας φέρνοντας μία πιο φρέσκια σχεδίαση αλλά και ένα εκσυγχρονισμένο τεχνολογικό πακέτο.

Advertisement
Advertisement

Πιο ώριμο και πιο κατασταλαγμένο από ποτέ, το νέο Citroen C3 Aircross φέρνει στην αγορά των compact SUV την γαλλική αύρα της άνεσης που χαρακτηρίζει την μάρκα μαζί με ένα μοναδικό στιλ και μία εμφάνιση που προκαλεί.

Ξεχωριστό σε σχεδίαση και με έντονη και δυναμική προσωπικότητα, το νέο Citroen C3 Aircross έρχεται να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του προκατόχου του, όντας πλέον αναβαθμισμένο σε όλους τους επιμέρους τομείς.

Στην νέα του έκδοση, το C3 Aircross αποκτά ένα εντελώς νέο εμπρός μέρος, με επανασχεδιασμένη μάσκα η οποία ενσωματώνει τη νέα αισθητική “υπογραφή” της Citroen. Μία προσέγγιση που εντάσσεται στα δεδομένα και των υπόλοιπων μοντέλων της γαλλικής εταιρίας, διαθέτοντας εκτός των άλλων και προβολείς LED που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο κάθε αγοραστής μπορεί να δημιουργήσει το “δικό” του C3 Aircross καθώς υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης. Για το αμάξωμα για παράδειγμα υπάρχουν έως και 70 διαφορετικοί συνδυασμοί ενώ υπάρχουν 4 διαφορετικά σχέδια στην διακόσμηση του σαλονιού, 3 εκ των οποίων είναι καινούργια.

Την όλη εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώνει το πολύ ενδιαφέρον πλαϊνό μέρος το οποίο συντελεί στην δημιουργία μιας ξεχωριστής προσωπικότητας για το αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω μέρος τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα και η επανασχεδίαση του προφυλακτήρα συντελούν στην εικόνα ενός μοντέρνου και απόλυτα λειτουργικού SUV.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η Citroen επικεντρώνει και σε αυτό το μοντέλο στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής άνεσης για τους επιβάτες. Υπάρχουν διαθέσιμα τα σούπερ-άνετα καθίσματα Advanced Comfort ενώ οι αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και σε κάποια επιμέρους σημεία έχουν βελτιώσει την εργονομία.

Advertisement

Το νέο C3 Aircross παραμένει το πιο ευρύχωρο μοντέλο της κατηγορίας των compact SUV, παρέχοντας εξαιρετική άνεση για τους επιβάτες, ιδίως τους πίσω οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους μοναδικούς χώρους για τα πόδια τους.

Το πίσω κάθισμα έχει την δυνατότητα μετακίνησης κατά 150 χιλιοστά εμπρός-πίσω, και είναι διαιρούμενα σε δύο ανεξάρτητα μέρη. Ο χώρος για τις αποσκευές ξεκινά από τα 410 έως και τα 520 λίτρα ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων, ενώ όταν αναδιπλωθούν ο συνολικός χώρος φόρτωσης φθάνει τα 1.289 λίτρα.

Advertisement

Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό του νέου C3 Aircross είναι η κορυφαία για την κατηγορία τεχνολογία με την οποία εφοδιάζεται το γαλλικό compact SUV. Υπάρχουν 12 νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ενώ παράλληλα προσφέρονται στοιχεία όπως Head Up Display, Grip Control με Hill Assist Descent για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου, πολλές νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας των επιβατών.

Με μία μεγάλη γκάμα κινητήρων και πολλές επιλογές σε εξοπλισμό, το νέο C3 Aircross αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο όχημα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Και την ίδια στιγμή να διαθέτει τους χώρους και τις ανέσεις ώστε να αποτελεί το μοναδικό μεταφορικό μέσο μιας οικογένειας στις αποδράσεις τους ανά την Ελλάδα.

Μία εξαιρετική επιλογή στην κορυφή της κατηγορίας του, έτοιμη να ικανοποιήσει στο μέγιστο μία πληθώρα αγοραστών και να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα απόσυρση από την Citroen!
Το “μαγικό χαλί” του νέου Citroen C5 Aircross
Citroen C3 Aircross: Νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού