Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen 2021

Citroen C4 C-Cross: Με χώρους από μεγαλύτερη κατηγορία

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Citroen C4 C-Cross: Με χώρους από μεγαλύτερη κατηγορία

Citroen 2021

Citroen C4 C-Cross: Με χώρους από μεγαλύτερη κατηγορία

Citroen 2021

Μετά την επέκταση στην κατηγορία των SUV που χαρακτηρίστηκε από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV, η Citroen κάνει μια ισχυρή επιστροφή στην αγορά των Crossovers.

Advertisement
Advertisement

To νέο C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroën, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους.

 

Για την Citroen το νέο μοντέλο αποτελεί ένα πολύ δυνατό βήμα, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων της.  Όπως σε όλα τα μοντέλα της Citroen η άνεση, είναι στην κορυφή. Όλα τα οφέλη του προγράμματος Citroen Advanced Comfort για όλους, χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, τα καθίσματα Advanced Comfort ή τα Citroen Smart Pad Support που τα βλέπουμε σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Πρωταγωνιστεί το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort

Tο Νέο C4 C-Cross αποτελεί ένα νέο βήμα για το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, προσφέροντας σύγχρονη πολύπλευρη άνεση για όλους. Η ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν απόλυτη άνεση στην οδήγηση. Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά του την ευρυχωρία,  τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων και το Smart Pad Support Citroen. Η ξεκούραστη οδήγηση και η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα, προκύπτει μέσα από μια χαλαρωτική και φωτεινή ατμόσφαιρα με ζεστά υλικά και την ηλεκτρική γυάλινη ηλιοροφή.

Advertisement

Τι είναι το πρόγραμμα «Citroen Advanced Comfort»

Advertisement

Ένα πραγματικό σήμα κατατεθέν της Citroen που υποστηρίζει το σχεδιασμό και την εξέλιξη των οχημάτων της μάρκας. Βασίζεται σε 4 πυλώνες για να ανταποκριθεί στις πολλαπλές και παγκόσμιες προσδοκίες των πελατών όσον αφορά την άνεση.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Αυτοί είναι:

Advertisement

Άνεση οδήγησης: για την προστασία των επιβατών από εξωτερικές ενοχλήσεις, τόσο από την άποψη των προβλημάτων που ανακύπτουν από την ανάρτηση, όσο και από την άποψη του επιπέδου θορύβου, έτσι ώστε να είναι σαν να βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Άνεση διαβίωσης: να διευκολύνεται η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα του αυτοκινήτου, χάρη στην ευρυχωρία, τα πρακτικά σημεία αποθήκευσης αντικειμένων και την έξυπνη διαρρύθμιση.

Άνεση του μυαλού: παροχή ηρεμίας στον οδηγό μειώνοντας την πνευματική κόπωση, οργανώνοντας και δίνοντας προτεραιότητα στις πληροφορίες, ώστε να εμφανίζονται μόνο αυτές που είναι πραγματικά χρήσιμες, δημιουργώντας μια χαλαρωτική εσωτερική ατμόσφαιρα.

Άνεση χρήσης: για βελτίωση της χρήσης του αυτοκινήτου και του εξοπλισμού του με έξυπνη τεχνολογία, χρήσιμα χαρακτηριστικά καθημερινής βοήθειας και ψηφιακή διεπαφή μεταξύ επιβατών και αυτοκινήτου.

Ανάρτηση με Progressive Hydaulic Cushions «Ταξίδι Σε Μαγικό Χαλί»

Το νέο C4 C-Cross είναι εξοπλισμένο από τη βασική του κιόλας έκδοση, με την ανάρτηση που χρησιμοποιεί τα Progressive Hydraulic Cushions, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα C4 Cactus και C5 Aircross SUV, παρέχοντας εξαιρετική άνεση και αίσθηση οδήγησης πάνω σε «μαγικό χαλί», για ευεξία, δυναμισμό και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά. Για τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, έχουν κατατεθεί 20 πατέντες από τη Citroen.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Καθίσματα Advanced Comfort για Μετακινήσεις με κορυφαία άνεση

Τα μεγάλα και φιλόξενα καθίσματα του C4 C-Cross παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση άνεσης, ευεξίας και υποστήριξης, δίνοντας στους επιβάτες την εντύπωση ότι κάθονται σε μια πολυθρόνα και είναι απομονωμένοι από το δρόμο. Για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αίσθηση της άνεσης, τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να εξοπλιστούν με σύστημα μασάζ και θέρμανση.

Ευρυχωρία Υψηλού Επιπέδου

Ένα Crossover πρέπει να είναι ικανό για… όλα. Το νέο C4 C-Cross, προσφέρει συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις για να διατηρήσουν την ευελιξία που απαιτείται για καθημερινή χρήση και γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο, χάρη σε ένα μεταξόνιο μήκους 2.670 mm, ένα από τα μακρύτερα στην κατηγορία, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Το εξωτερικό πλάτος των 1.800 mm, σημαίνει πως το νέο μοντέλο της Citroen φιλοξενεί με άνεση τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, όπου το εσωτερικό πλάτος είναι 1.380 mm στους ώμους και 1.440 mm στους αγκώνες.

Ανάλογα γενναιόδωρος είναι και ο χώρος για τις αποσκευές, με χωρητικότητα 380 λίτρων και εύκολη πρόσβαση χάρη στο χαμηλό, επίπεδο κατώφλι (στα 715 mm), το ευρύ άνοιγμα και το κανονικό του σχήμα. Για πρόσθετη ευκολία, ένα δάπεδο δύο θέσεων επιτρέπει στο χώρο αποσκευών να χωρίζεται σε διαμερίσματα και παρέχει ένα ενιαίο επίπεδο πάτωμα για φόρτωση όταν αναδιπλωθεί και το πίσω κάθισμα.

Citroen C4 C-Cross: Με πολλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας

Citroen C4 C-Cross: Με προχωρημένη αισθητική

Οι τιμές του νέου Citroen C4 C-Cross στην Ελλάδα