Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2021-1

Citroen C4 C-Cross: Μοντέρνο στιλ και μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης

Ελλάδα 19:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C4 C-Cross: Μοντέρνο στιλ και μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης

CITROEN 2021-1

Citroen C4 C-Cross: Μοντέρνο στιλ και μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης

CITROEN 2021-1

Με το νέο C4 C-Cross η Citroen καταφέρνει κάτι πραγματικά μοναδικό: Να μείνει πιστή στις παραδοσιακές της αξίες όπως η άνεση και η προχωρημένη σχεδίαση και παράλληλα να εμπλουτίσει την συνταγή με όλα τα νέα δεδομένα στις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποβοήθησης. Και το αποτέλεσμα την δικαιώνει πανηγυρικά.

Advertisement
Advertisement

Σε μία εποχή που όλα βαδίζουν με βάση την ομοιομορφία και την απουσία νέων ιδεών, η Citroen έρχεται να κάνει αυτό που πάντα την ξεχώριζε. Να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που αλλάζει την ροή της κατηγορίας του, που φέρνει νέες αισθητικές αναζητήσεις, που δείχνει ότι η γαλλική εταιρία ήταν και παραμένει ο πρωτοπόρος σε ότι αφορά την σχεδίαση και την κατάθεση νέων ιδεών.

Το C4 C-Cross αποτελεί μία εντελώς καινούργια πρόταση στην κατηγορία των hatchbacks η οποία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τρεις διαφορετικούς κόσμους: τη στιβαρότητα ενός SUV, την αεροδυναμική των coupe και την άνεση που προσφέρουν τα hatchback. Μοντέρνος σχεδιασμός που προσφέρει ταυτόχρονα και μια πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης χάρη στους 31 δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα Citroen C4 και Citroen e-C4 100% ηλεκτρικό προσφέρουν ένα μοντέρνο εσωτερικό που ενισχύει την ευεξία και την ηρεμία των επιβατών. Τα καθίσματα διαθέτουν ένα νέο μοτίβο σχεδίασης ενώ οι διακοσμητικές ενθέσεις σατινέ χρωμίου ή μαύρου γυαλιστερού στο ταμπλό συνδυάζονται με ζεστά και απαλά στην αφή υλικά, δημιουργώντας μια εξαιρετικά φιλόξενη ατμόσφαιρα μέσα από 6 διαφορετικές επιλογές εσωτερικού διάκοσμου.

To εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, προσφέρει ένα απλό και λιτό εσωτερικό διάκοσμο με αρκετές επιλογές και συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων. Το εσωτερικό Urban Grey προσφέρει ένα άνετο και διακριτικό διάκοσμο. Η επένδυση των καθισμάτων με τεχνική ύφανσης matelasse συνδυάζει γκρι ύφασμα με δερματίνη σε μαύρο χρώμα. Το εσωτερικό Metropolitan Grey δημιουργεί ένα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο. Η επένδυση των καθισμάτων με τεχνική ύφανσης matelasse συνδυάζει δερματίνη σε μαύρο χρώμα με ενθέσεις γκρι υφάσματος.

Advertisement

Το εσωτερικό Metropolitan Blue προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο και πρωτότυπο εσωτερικό. Η επένδυση των καθισμάτων με τεχνική ύφανσης matelasse συνδυάζει δερματίνη και υφασμάτινες ενθέσεις σε μπλε χρώμα. Το εσωτερικό Hype Black αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή και πολυτελή πρόταση. Η επένδυση των καθισμάτων με τεχνική ύφανσης matelasse συνδυάζει δέρμα και ενθέσεις δερματίνης σε μαύρο χρώμα. Το εσωτερικό Hype Red προσφέρει δυναμισμό και κύρος. Η επένδυση των καθισμάτων με τεχνική ύφανσης matelasse συνδυάζει δέρμα σε κόκκινο χρώμα και ενθέσεις δερματίνης σε μαύρο χρώμα.

Advertisement

Εκτός από το όμορφο και ποιοτικό σαλόνι με την πληθώρα τεχνολογιών διασύνδεσης και άνεσης των επιβατών, το C4 C-Cross διατίθεται και σε 31 εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στις αισθητικές επιλογές του κάθε καταναλωτή. Διατίθενται 7 χρώματα αμαξώματος από το διαχρονικό Polar White, το Obsidian Black, το Cumulus Gray και Platinum Grey, έως τα πιο ζωντανά και νεανικά όπως τα Elixir Red και Caramel Brown, αλλά και μια κομψή και εκλεπτυσμένη πρόταση, το Iceland Blue.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης 5 χρωματικά πακέτα που περιλαμβάνουν το γυαλιστερό μαύρο, το μπεζ της άμμου, γκρι σατινέ, βαθύ κόκκινο και λαμπερό μπλε, με το τελευταίο να είναι αποκλειστικό χρώμα για το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric και πανομοιότυπο με αυτό που προσφέρεται στο C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid.

Τα χρωματικά πακέτα, αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης των αυτοκινήτων της Citroën, και αφορούν τα ένθετα γύρω από τα μπροστινά φώτα ομίχλης και τα Airbump, επιτρέποντας τη δημιουργία διακριτικών, εκλεπτυσμένων ή πιο δυναμικών οπτικών συνδυασμών. Την διαφορετικότητα στην αισθητική του κάθε αυτοκινήτου συμπληρώνει μία μεγάλη γκάμα επιλογών από ζάντες διαφόρων διαστάσεων και πολύ σύγχρονων σχεδίων.

Τέλος υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, οι Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack με κορυφαία επίπεδα παροχών ακόμα και από την βασική έκδοση και ένα πλήρες πακέτο ανώτερης κατηγορίας στην κορυφαία έκδοση. Συνολικά το νέο C4 C-Cross αποτελεί μία ακόμα επίδειξη των ικανοτήτων της γαλλικής εταιρίας να ξεπερνά τα δεδομένα της εποχής της και να δημιουργεί αυτοκίνητα τα οποία αποτελούν το σχεδιαστικό γεγονός της κατηγορίας τους.

Το C4 C-Cross με το στιλ και την μοντέρνα αύρα του αλλά και με την μεγάλη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης φέρνει έναν φρέσκο αέρα στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, με ένα ξεχωριστής έμπνευσης αυτοκίνητο προσαρμοσμένο σε ένα σύγχρονο lifestyle κινητικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Citroen C4 C-Cross: Οι εκδόσεις του χωρίς τέλη
Citroen C4 C-Cross: To τολμηρό hatchback της νέας εποχής
Citroen C4 C-Cross: Αλλάζει τους κανόνες της Crossover κατηγορίας