Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Σειρά ρούχων από McLaren και Castore

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σειρά ρούχων από McLaren και Castore

Car Gadget

Σειρά ρούχων από McLaren και Castore

Car Gadget

Δύο βρετανικές και πρωτοπόρες εταιρείες, συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια σειρά από ξεχωριστά ανδρικά αθλητικά είδη. Η McLaren Automotive και η Castore παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή αθλητικών ειδών.

Advertisement
Advertisement

Με έμπνευση από τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της McLaren και τη χρήση ελαφρών υλικών, τα ρούχα της Castore προσφέρουν εξαιρετικό στυλ και άνεση.

Η Castore ιδρύθηκε για να δημιουργήσει αθλητικά ενδύματα με την υψηλότερη ποιότητα στον κόσμο και η συνεργασία της με την McLaren ενισχύεται από αυτό το πρωτοποριακό πνεύμα. Και οι δύο βρετανικές μάρκες βρέθηκαν μαζί καθώς κοινός τόπος και για τις δύο είναι η διαρκής αναζήτηση για δημιουργία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και ασυναγώνιστης εμπειρίας για το χρήστη. Όπως τα supercars της McLaren, κάθε τελευταία λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά και εκτελεστεί κατά τη δημιουργία της συλλογής. Τα κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν την γκάμα των επιδόσεων, με ιδιότητες ρύθμισης της θερμοκρασίας μέσω της τεχνολογίας Coldblack, το μπλουζάκι απόδοσης μειώνει τη συσσώρευση θερμότητας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου μέσω υφασμάτινου φινιρίσματος προστασίας UVA και UVB.

Advertisement
Advertisement

Τα μπλουζάκια διαθέτουν επίσης σχεδιασμό χαρτογράφησης λέιζερ σε βασικές ζώνες ιδρώτα για να αυξήσουν τη ροή του αέρα μέσω του ενδύματος, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για προπόνηση ή απλή κίνηση. Η χρήση προηγμένων τεχνικών είναι το κλειδί για κάθε κομμάτι της συλλογής. Ένα παράδειγμα είναι το σακάκι softshell που έχει σχεδιαστεί τόσο για στυλ όσο και για λειτουργικότητα. Παρουσιάζοντας έναν απλό σχεδιασμό και χαλαρή αθλητική εφαρμογή, το σακάκι είναι πολύ «ευάερο» και ελαφρύ. Με αδιάβροχο κλείσιμο με φερμουάρ, το Softshell Jacket της συλλογής είναι ένα πρότυπο παράδειγμα ελαφρών εξωτερικών ενδυμάτων για έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Δείτε ακόμα:

Πότε έρχεται η πρώτη υβριδική McLaren; 

Advertisement

McLaren 765 LT: Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες της έκδοσης Strata (VIDEO)

Tα μυστικά της αεροθερμικής μηχανικής της McLaren GT (VIDEO)

Advertisement