Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Η Jaguar F-PACE plug-in hybrid μας κακομαθαίνει!

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Η Jaguar F-PACE plug-in hybrid μας κακομαθαίνει!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Η Jaguar F-PACE plug-in hybrid μας κακομαθαίνει!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σκεφτείτε τι θα θέλατε από τον σύντροφο των ονείρων σας. Η Jaguar F-PACE plug-in hybrid ικανοποιεί όλα τα «θέλω» σας και αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο στις καθημερινές μετακινήσεις σας.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζει δυναμικό χαρακτήρα, ερωτεύσιμη σχεδίαση, πλούσιο «εσωτερικό κόσμο», αξιοπιστία και οικονομική κατανάλωση με επιδόσεις που θα εκτιμήσει ακόμα και η πιο απαιτητική οδηγός. Οδηγώντας μάλιστα στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα, οι εκπομπές ρύπων της F-PACE μηδενίζονται και η κατανάλωση καυσίμου ελαχιστοποιείται.

Στην συλλογή των βραβείων της περιλαμβάνονται ο τίτλος του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς (World Car of the Year) & και το βραβείο Καλύτερης Σχεδίασης Αυτοκινήτου (World Car Design of the Year), καθιστώντας την γνήσιο εκπρόσωπο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Jaguar. Η κομψή, φινετσάτη και παράλληλα επιβλητική της σιλουέτα σε γοητεύει με την πρώτη ματιά. Η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός LED προβολέων με το χαρακτηριστικό διπλό «J», με δυνατότητα τοποθέτησης λαμπτήρων Matrix, η εμβληματική μάσκα και οι εντυπωσιακοί προφυλακτήρες, πρωτοστατούν στη λίστα των στοιχείων που θα κερδίσουν το βλέμμα σας και θα σας γοητεύσουν.

Advertisement
Advertisement

Η F-PACE θα κλέψει οριστικά και αμετάκλητα την καρδιά σας μόλις την γνωρίσετε «εκ των έσω». Εδώ η αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια και οι ποικίλοι χρωματικοί συνδυασμοί παντρεύονται με τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως οι δερμάτινες ή Luxtec επενδύσεις.

Στην καμπίνα πνέει και αέρας τεχνολογικής υπεροχής, με τις δύο υψηλής ευκρίνειας οθόνες και το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment Pivi Pro να εξασφαλίζουν στους επιβάτες μια πληθώρα ρυθμίσεων ψυχαγωγίας, συνδεσιμότητας και άνεσης, με τα οποία η F-PACE θα επιχειρήσει -επιτυχώς- να σας ξελογιάσει.

Advertisement

O ψηφιακός πίνακας οργάνων με την υψηλής ανάλυσης διαδραστική οθόνη των 12,3 ιντσών και ανάλογα με το πακέτο εξοπλισμού που θα επιλέξετε, παρέχει όλες τις πληροφορίες οδήγησης, στοιχεία για την playlist στο ηχοσύστημα, όπως και 3D fullscreen πλοήγηση. Το προαιρετικό Heads-up Display θα σας μαγέψει προβάλλοντας στο παρμπρίζ «αιωρούμενες» έγχρωμες πληροφορίες όπως η ταχύτητα με την οποία κινείστε και ο χάρτης πλοήγησης.

Advertisement

Ο πλούσιος βαθύς ήχος από το ηχοσύστημα Meridian Surround επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι η F-PACE θα κάνει τα πάντα για να απογειώσει τις αισθήσεις οδηγού και επιβατών.

Φυσικά, το πολυτελές βρετανικό SUV με υψηλές επιδόσεις παντός καιρού, σύστημα καταστολής θορύβων και κραδασμών, αλλά και συστήματα υποστήριξης του οδηγού στον δρόμο και το παρκάρισμα, θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με το Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, η F-PACE θα σας χαρίσει οδηγική απόλαυση, ήσυχες διαδρομές και φόρτιση στο 80% της μπαταρίας της σε λιγότερο από 30 λεπτά, συγκεντρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις για να γίνετε αχώριστοι.

Advertisement