Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Νέα γάντια οδήγησης από την The Outlierman

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα γάντια οδήγησης από την The Outlierman

Car Gadget

Νέα γάντια οδήγησης από την The Outlierman

Car Gadget

Η εταιρεία με έδρα την Μπολόνια, The Outlierman, λανσάρει νέα διάτρητα γάντια οδήγησης από σουέτ, καθώς και δερμάτινα στη συλλογή «Bad One».

Advertisement
Advertisement

Η The Outlierman είναι μια ιταλική εταιρεία που δημιουργεί πολυτελή αξεσουάρ αυτοκινήτων. Όλα τα προϊόντα που προσφέρει, είναι χειροποίητα από έμπειρους τεχνίτες και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Η εταιρεία The Outlierman δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ εμπνευσμένα από την ανάγκη για όμορφα αντικείμενα, με εξαιρετική ποιότητα και διαχρονική γοητεία, ανάλογη των πιο εμβληματικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Με το πάθος της εταιρείας για ανάπτυξη μιας σειράς συναρπαστικών νέων αξεσουάρ που «αποθεώνουν» το ρομαντισμό και την αγάπη για τον ανοιχτό δρόμο, η The Outlierman με χαρά ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων σουέτ διάτρητων γαντιών οδήγησης, καθώς και των νέων δερμάτινων γαντιών σε κόκκινο και μαύρο, που αποτελούν μέρος της εκπληκτικής συλλογής «Bad One».

Advertisement
Advertisement

«Όπως ξέρει κάθε ενθουσιώδης οδηγός, το κράτημα του τιμονιού και η αίσθηση είναι βασικά συστατικά κάθε εξαιρετικής εμπειρίας οδήγησης», λέει η Andrea Mazzuca, ιδρυτής της The Outlierman. «Τα ελαστικά και το τιμόνι ενός αυτοκινήτου παρέχουν αυτές τις απολαύσεις, αλλά ένα καλό ζευγάρι γάντια οδήγησης μπορεί να αυξήσει αυτές τις αισθήσεις και να τις πάει σε άλλο επίπεδο για τον οδηγό, βελτιώνοντας κάθε διαδρομή. Όλα τα γάντια μας είναι χειροποίητα στην Ιταλία με την τεχνογνωσία και την προσοχή στη λεπτομέρεια από τους καλύτερους Ιταλούς τεχνίτες, διασφαλίζοντας ότι τα γάντια μας αυξάνουν τη συνολική οδηγική εμπειρία και ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας». Κάθε ζευγάρι γάντια παραδίδεται με μια εξαιρετική χειροποίητη δερμάτινη θήκη για βέλτιστη προστασία του.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H αγωνιστική Lambo SCV12 στην Imola (VIDEO)

Ένα μοναδικό περιπολικό: Ferrari 250 GTE

Advertisement

Κλεμμένα αυτοκίνητα με προορισμό την Τουρκία, βρέθηκαν στην Ιταλία