Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Opel

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Opel

Car Gadget

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Opel

Car Gadget

Η Opel Collection προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών χριστουγεννιάτικων δώρων, ιδανικών για τον άντρα, τη γυναίκα και τους μικρούς μας φίλους.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την άφιξη της πιο γλυκιάς περιόδου του χρόνου, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή των Χριστουγέννων.

Παρά τους περιορισμούς ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, το χριστουγεννιάτικο… πνεύμα δεν σβήνει. Αντιθέτως, οι πολίτες προσπαθούν να ξεχαστούν από την καθημερινότητα μέσω των γιορτινών αγορών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Opel προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ένδυσης για τον άνδρα, τη γυναίκα, τους λάτρεις του vintage στιλ, τους φίλους των αγώνων αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα Opel Collection και να συστηθούν με τις ενδιαφέρουσες στιλιστικές προτάσεις της γερμανικής εταιρείας.

Brand Collection, Motorsport, Vintage

Advertisement

Τα γυναικεία T-shirt, φούτερ και πουλόβερ της Brand Collection είναι πρακτικά και διαχρονικά. Το ίδιο ισχύει και για το ανδρικό τμήμα, ενώ η συλλογή Motorsport τονίζει τον αθλητικό της χαρακτήρα. Το μαύρο και το γκρι της Opel είναι τα κυρίαρχα χρώματα στη συλλογή και συμπληρώνονται από μπλε ή κίτρινες λεπτομέρειες και το λογότυπο της Opel Motorsport. Η γκάμα περιλαμβάνει από άνετα φούτερ μέχρι αδιάβροχα χειμερινά μπουφάν.

Όσοι αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες το χειμώνα μπορούν να επισκεφθούν το X-World. Εκεί θα βρουν ένα Fleece Jacket X και ένα Multifunction Cloth X. Το ανθεκτικό σακίδιο Backpack X με επενδεδυμένη πίσω θήκη και ιμάντες ώμου, ολοκληρώνει το σετ εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το σακίδιο ξεχωρίζει με τη σχεδίασή του, το τυπωμένο λογότυπο “X” και τα κίτρινα φερμουάρ.

Advertisement

Δείτε τα ρούχα της Opel εδώ

Ρολόγια χειρός από την Opel

Οι λάτρεις του αθλητικού στυλ θα εκτιμήσουν το ρολόι χειρός της Brand Collection. Αδιάβροχο, σε βάθος μέχρι 10 μ., το ρολόι quartz ακριβείας με σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθεται σε συσκευασία δώρου με τυπωμένο το έμβλημα Opel “Blitz” στο κουτί. Ακόμα πιο κομψό είναι το αποκλειστικό ρολόι χειρός με δερμάτινο λουράκι υψηλής ποιότητας και περίτεχνο καντράν με το διακριτικό έμβλημα Opel “Blitz”.

Advertisement

Ένα μοναδικό όχημα για παιδιά

Η Opel προσφέρει ένα retro ride-on αυτοκινητάκι με νοσταλγική black RAK 2-εμφάνιση, το οποίο μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για εκκολαπτόμενους οδηγούς αγώνων.

Όταν έρχεται η ώρα του ύπνου το Αρκουδάκι Opel  με πλεκτό πουλόβερ Grandland βοηθά τους μικρούς φίλους της Opel να αποκοιμηθούν.

Επιπλέον επιλογές για μικρά και μεγάλα παιδιά

Οι φίλοι της Opel, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα νιώσουν τους παλμούς τους να ανεβαίνουν με τις μινιατούρες  από το Opel shop. Η σειρά με τις συλλεκτικές μινιατούρες υπό κλίμακα 1:43 περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα νέα Corsa, Insignia και Grandland X αλλά και πολλά ιστορικά αυτοκίνητα. Τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι το Corsa υπό κλίμακα 1:55 που διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Ημερολόγιο

Τα ημερολόγια ήταν ανέκαθεν ένα δημοφιλές δώρο αυτή την εποχή του χρόνου και το  Ημερολόγιο 2021 της Opel είναι ένα άκρως ελκυστικό παράδειγμα. Περιέχει φωτογραφίες ξεχωριστών μοντέλων από την ελκυστική γκάμα της μάρκας, σε μορφή DIN A3 ή DIN A2.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο λογότυπο της Opel

Το νέο Opel Astra OPC θα είναι υβριδικό και με 300 ίππους

Στην Ελλάδα τα νέα Opel Mokka Ultimate και GS Line (+τιμές)