Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Μία εφαρμογή για άμεση τεχνική υποστήριξη στα συνεργεία

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία εφαρμογή για άμεση τεχνική υποστήριξη στα συνεργεία

Car Gadget

Μία εφαρμογή για άμεση τεχνική υποστήριξη στα συνεργεία

Car Gadget

Όταν η διάγνωση σφάλματος γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη ακόμα και για τους επαγγελματίες, υπάρχει μία νέα δωρεάν εφαρμογή από τη Bosch που προσφέρει τη λύση: το Visual Connect.

Advertisement
Advertisement

Ο τεχνικός του συνεργείου, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του ή μίας άλλης έξυπνης συσκευής, μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο εικόνα στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εν λόγω εταιρείας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, η διάγνωση και η επίλυση του προβλήματος γίνονται γρηγορότερα από ποτέ καθώς οι τεχνικοί των συνεργείων που διαθέτουν ενεργή συνδρομή Esitronic 2.0, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης για τεχνική υποστήριξη, μπορούν να συμβουλευθούν τους ειδικούς της Bosch.

Με ένα μόνο κλικ, ο υπάλληλος του συνεργείου έχει γρήγορη και εύκολη  πρόσβαση στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης μέσω της δημιουργίας τεχνικού αιτήματος στο βασικό μενού του προαναφερθέντος λογισμικού.

Βλέπετε, η επεξήγηση σύνθετων προβλημάτων μέσω τηλεφώνου είναι συχνά δύσκολη. Η νέα εφαρμογή Visual Connect της Bosch για τα συνεργεία δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη λύση. Ο τεχνικός μπορεί πλέον να δείξει το πρόβλημα και ο ειδικός της υποστήριξης βλέπει ακριβώς ό,τι βλέπει ο τεχνικός στο συνεργείο. Έτσι μπορεί πλέον να τον καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην επίλυση του προβλήματος. Ταυτόχρονα, βοηθάει στην αποτελεσματική χρήση των συσκευών διάγνωσης και του διαθέσιμου εξοπλισμού του συνεργείου.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει στους τεχνικούς να σχεδιάζουν στην οθόνη ή να παρουσιάζουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως ηλεκτρικά σχεδιαγράμματα και θέσεις τοποθέτησης εξαρτημάτων. Ο τεχνικός, από την πλευρά του, μπορεί να στείλει επιπλέον πληροφορίες στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, όπως για παράδειγμα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Στις μέρες μας, η χρήση έξυπνων κινητών τηλεφώνων στις καθημερινές εργασίες ενός συνεργείου διευκολύνει την επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Με τη νέα εφαρμογή Visual Connect της Bosch, το συνεργείο δε χρειάζεται να επενδύσει σε επιπλέον λογισμικό. Η εφαρμογή από μόνη της είναι μέρος της συνδρομής για Τεχνική Υποστήριξη σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές με άμεση ενεργοποίηση και μπορεί να ληφθεί δωρεάν από τα app stores για συσκευές Android και iOS.