Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η Comline στην Autotec Expo 2019

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Comline στην Autotec Expo 2019

Car Gadget

Η Comline στην Autotec Expo 2019

Car Gadget

H Comline είχε μία σημαντική παρουσία στην έκθεση Autotec Expo 2019, την έκθεση ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Mε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 126 τμ βαμμένο στα χρώματά της η εταιρεία παρουσίασε την σειρά προϊόντων της στους 18.000 επισκέπτες. Ο κ. Ishan Kamdar, Managing Director του Ομίλου Eταιρειών Comline σχολίασε ζωντανά από την έκθεση: «Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για την Comline και μέσω της θυγατρικής του ομίλου, Comline Hellas, μπορούμε και απολαμβάνουμε μια ισχυρή θέση στην περιοχή αυτή. Σκοπεύουμε να επωφεληθούμε από αυτή τη θέση και να την ενισχύσουμε περαιτέρω καθώς προχωρούμε. Έχοντας αυτό κατά νου, η Autotec Expo είναι σημαντική για εμάς και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ και μαρτυρώ από πρώτο χέρι την εξαιρετική παρουσίαση που ετοίμασαν οι συνάδελφοί μου από την Comline Hellas».

Advertisement
Advertisement

Το εκθεσιακό περίπτερο της Comline περιελάμβανε προϊόντα από όλες τις κατηγορίες αναλώσιμων και ανταλλακτικών της εταιρείας όπως Φίλτρα, Φρένα, Μετάδοση, Σύστημα Διεύθυνσης και Ανάρτησης,, Ψύξη, Λιπαντικά, Μπαταρίες και Υαλοκαθαριστήρες. Το εντυπωσιακό περίπτερο αποτέλεσε το σκηνικό για να μπορέσουν οι επισκέπτες  να δουν α προϊόντα της εταιρείας και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Comline Hellas αλλά και εκπροσώπους της εταιρείας που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για την έκθεση αυτή.