Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

CarbonOff: Καθαρισμός κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarbonOff: Καθαρισμός κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης

Car Gadget

CarbonOff: Καθαρισμός κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης

Car Gadget

H νέα μέθοδος καθαρισμού, αφαίρεσης των κατάλοιπων καύσης, είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Δείτε πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά και να βελτιώσετε την απόδοση και να μειώσετε τους ρύπους και την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας.

Advertisement
Advertisement

 

Αυτοκίνητα καθημερινά, επαγγελματικά, ταξί (τα οποία «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα κάθε ημέρα) πολυτελή, κλασσικά ή επιδόσεων, όλα με το πέρασμα του χρόνου θα αντιμετωπίσουν  το ίδιο πρόβλημα: Την συσσώρευση κάπνας και στρώμα «κάρβουνου» σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στις βαλβίδες στα μπουζί, στα μπεκ, στα έμβολα, στο θάλαμο καύσης και στο turbo, το οποίο εμποδίζει την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω προβλήματα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ο λόγος για την εταιρεία «CarbonOff» αναλαμβάνει τον καθαρισμό του κινητήρα σας.

Ο καθαρισμός του άνθρακα (ή ξεκαρβούνιασμα) των κινητήρων επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών υδρογόνου, οι οποίες παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. Για την παραγωγή του Υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό νερό και κανένα άλλο υγρό, πρόσθετο ή χημική ουσία. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από υπολογιστή και ειδικούς ασύρματους αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα. Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα.

Advertisement

Αυτό που θα ρωτήσετε είναι αν η διαδικασία είναι κατάλληλη και για sport αυτοκίνητα με κινητήρες μεγάλου κυβισμού. Η απάντηση είναι: ΝΑΙ και μάλιστα έχουμε και ένα πρόσφατο παράδειγμα με τον καθαρισμό του κινητήρα σε ένα Audi S5 4.200 κ.εκ. V8 FSI.

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε χάσει μέρος από τις εκρηκτικές του επιδόσεις και δεν μπορούσε να «τρακοσαρίσει» με την ίδια ευκολία που πετύχαινε την ταχύτητα αυτή στο παρελθόν. Σε δυναμομέτρηση που έγινε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο κινητήρας άμεσου ψεκασμού είχε χάσει πολύ από την δύναμή του. Μετά από έλεγχο δεν διαγνώστηκε κάποιο πρόβλημα, εκτός από την συσσώρευση άνθρακα.

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης του Audi διάβασε για την «CarbonOff» και αποφάσισε (αν και με αρκετή δυσπιστία όπως εκμυστηρεύτηκε) να δοκιμάσει τον καθαρισμό «ξεκάπνισμα» του κινητήρα. Το αυτοκίνητο συνδέθηκε στα μηχανήματά της εταιρίας , ο καθαρισμός έγινε και το αποτέλεσμα ήταν ο κινητήρας να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του δύναμη. Το Audi S5 ταξιδεύει και πάλι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, με την βελόνα του κοντέρ να δείχνει και πάλι 300 χλμ με ευκολία. Έτσι διαλύθηκε και η δυσπιστία του οδηγού/ ιδιοκτήτη του S5 αλλά πάνω από όλα διαλύθηκαν / καθαρίστηκαν τα κατάλοιπα άνθρακα από τα ζωτικά σημεία του κινητήρα του αυτοκινήτου δίνοντάς του ξανά τις επιδόσεις του.

Advertisement

 

H εταιρεία διατηρεί δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα-Δείτε εδώ