Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πριν τις διακοπές σας: Έτσι αυξάνεις την απόδοση & μειώνεις την κατανάλωση

Ελλάδα 14:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πριν τις διακοπές σας: Έτσι αυξάνεις την απόδοση & μειώνεις την κατανάλωση

ΝΕΑ

Πριν τις διακοπές σας: Έτσι αυξάνεις την απόδοση & μειώνεις την κατανάλωση

ΝΕΑ

Η μέθοδος ξεκαπνίσματος του κινητήρα, “CarbonOff your Engine”, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών. Στο συγκεκριμένο άρθρο σας παρουσιάζουμε χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις ώστε να προστατέψετε τον κινητήρα και την τσέπη σας.

Advertisement
Advertisement

Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία CarbonOff για τον κινητήρα μου;
Η διαδικασία είναι 100% ασφαλής για τον κινητήρα. Χρησιμοποιείται για πάνω από 15 χρόνια σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία χωρίς να έχει ποτέ παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε κινητήρα εξαιτίας αυτής.

Είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό μου; Σε ποιους κινητήρες εφαρμόζεται;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όλων των τύπων (injection, άμεσου ψεκασμού ή παλιούς με καρμπιρατέρ), turbo και ατμοσφαιρικών, βενζίνης, diesel και υγραερίου.

Advertisement
Advertisement

Κάλυψη σε όλη τη χώρα-Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης

Από τι παράγεται το Υδρογόνο που θα εισχωρήσει στον κινητήρα μου;
Το Υδρογόνο παράγεται από καθαρό νερό και μόνο. Χωρίς κανένα άλλο χημικό ή καυστικό διάλυμα.

Advertisement

Δεν επηρεάζεται ο καταλύτης;
Ο καταλύτης επηρεάζεται μόνο θετικά. Μεταξύ των άλλων καθαρίζει και η κυψέλη του καταλύτη, διευκολύνοντας έτσι την ροή τον καυσαερίων από το εσωτερικό του. Οι ρύποι μετά το Ξεκάπνισμα μειώνονται έως και 70%.

Το αυτοκίνητό μου είναι πολύ παλιό και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Μπορεί να γίνει στον κινητήρα μου;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όλων των τύπων, ακόμη και σε παλιούς με καρμπιρατέρ. Δεν έχει σημασία η παλαιότητα του οχήματος. Ούτε αν έχει διανύσει ο κινητήρας πολλά χιλιόμετρα. Όσο πιο πολλά χιλιόμετρα έχει ένας κινητήρας τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα μετά τον καθαρισμό του.

Advertisement

Δείτε εδώ καθαρισμούς από διάφορα μοντέλα της αγοράς

Θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου μου για την παραγωγή του υδρογόνου;
Δεν χρησιμοποιούμε την ηλεκτρική τάση του αυτοκινήτου για την λειτουργία των μηχανών παραγωγής υδρογόνου. Οι μηχανές της CarbonOff έχουν υψηλή παροχή υδρογόνου και για την εκτέλεση της ηλεκτρόλυσης χρησιμοποιούν τάση 220V ή τριφασικό ρεύμα 380V από το δίκτυο της πόλης.

Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται;
Μετά τον πρώτο καθαρισμό και για να έχετε έναν “υγιή” κινητήρα, το ξεκάπνισμα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 15 – 20 χιλιάδες χιλιόμετρα ή μία φορά το χρόνο.

Advertisement

Πόσα χιλιόμετρα πρέπει να έχει ένας κινητήρας για να χρειάζεται ξεκάπνισμα;
Όλοι οι καινούργιοι κινητήρες μετά το πρώτα 40.000 km αρχίζουν και έχουν αισθητές επικαθίσεις άνθρακα στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα το καρβούνιασμα. Σε αυτά τα χιλιόμετρα πρέπει να γίνεται ο πρώτος καθαρισμός.

Θα μπουν χημικά καθαριστικά στον κινητήρα μου;
Στην CarbonOff δεν χρησιμοποιούμε κανένα χημικό παρασκεύασμα. Η διαδικασία γίνεται με Υδρογόνο και Οξυγόνο τα οποία παράγονται την στιγμή του καθαρισμού με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης από καθαρό νερό.

Το αυτοκίνητό μου είναι Diesel και έχει DPF, θα έχει πρόβλημα το φίλτρο μετά τον καθαρισμό;
Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει πρόβλημα το DPF (φίλτρο μικροσωματιδίων) έπειτα από το ξεκάπνισμα του κινητήρα, αντιθέτως ο καθαρισμός παρατείνει την διάρκεια ζωής του.

Στο αυτοκίνητό μου έχω προσθέσει κιτ υγραερίου. Μπορεί να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει σε όλους τους κινητήρες όλων των τύπων και ειδών καυσίμου.

 

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός του κινητήρα για ένα αυτοκίνητο;
Για αυτοκίνητα έως και 2.000 κ.ε. το κόστος είναι 55,00 € + ΦΠΑ.

Είναι κατάλληλο μόνο για αυτοκίνητα ή και για άλλα οχήματα;
Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει σε όλους τους κινητήρες. όλων των οχημάτων. Από την πιο μικρή μοτοσυκλέτα έως και σε κινητήρες φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων, σκαφών, γεννητριών και κινητήρες μικρών αεροπλάνων.

Το αυτοκίνητο μου έχει κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Μπορεί να γίνει;
Και βέβαια μπορεί να γίνει και σε κινητήρες άμεσου ψεκασμού, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Και σε περιστροφικούς Wankel κινητήρες;
Βέβαια, η μέθοδος εφαρμόζεται και σε περιστροφικούς κινητήρες Wankel. Έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει μετρήσεις των αποτελεσμάτων, έπειτα απο την διαδικασία CarbonOff, τα οποία είναι εντυπωσιακά όσον αναφορά την επαναφορά της απόδοσης τους.

Πρέπει να αλλάξω λάδια μετά το Ξεκάπνισμα του κινητήρα μου;
Όχι δεν απαιτείται αλλαγή λαδιών έπειτα από τον καθαρισμό – ξεκάπνισμα του κινητήρα. Η διαδικασία γίνεται από την εισαγωγή του σέρα χωρίς να επηρεάζεται το κύκλωμα λίπανσης.

Κλείστε ραντεβού για ξεκάπνισμα του κινητήρα σας