Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ακουστικά από τη Lamborghini

Ελλάδα 17:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακουστικά από τη Lamborghini

Car Gadget

Ακουστικά από τη Lamborghini

Car Gadget

Η Lamborghini μπήκε στον κλάδο των ακουστικών συνεργαζόμενη με την κορυφαία μάρκα premium ήχου Master & Dynamic που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Με σχεδίαση που έλκει την έμπνευσή της από τα Ιταλικά supercars, η συλλογή αποτελείται από ασύρματα ακουστικά για αναπαραγωγή ήχου αλλά και για χρήση με τα smartphones της αγοράς.

Τα ακουστικά διατίθενται σε πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρωμάτων, με ασημί, ανοιχτό γκρι, κίτρινο με Alcantara, μαύρο γυαλιστερό και ματ και κίτρινο γυαλιστερό. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον ήχο στο περιβάλλον τους με τους δύο τρόπους «ακύρωσης» θορύβου (τεχνολογία Noice Cancellation) και μπορούν να απολαύσουν τη χρήση τους με αυτονομία έως και 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση, μέσω Bluetooth 5.0 που δίνει έως και 30 μέτρα εμβέλεια. «Ο ήχος αντηχεί με την Lamborghini: η απαράμιλλη μουσική ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα Lamborghini έχει μια πολύ συναισθηματική γοητεία», δήλωσε η επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας της Lambo, Katia Bassi.

Advertisement
Advertisement

«Ο συνδυασμός της σχεδιαστικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας στην παροχή καθαρότητας του ήχου είναι ένα ταλέντο που μοιράζονται οι Lamborghini και Master & Dynamic». Τα ακουστικά της Lamborghini κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες και μπορούν να παραγγελθούν από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ή από το site της Master & Dynamic. Τα ακουστικά MW65 έχουν λιανική τιμή 571 ευρώ, ενώ τα ακουστικά MW07 που είναι πιο μικρά και εξυπηρετούν καλύτερα τη χρήση σε συνδυασμό με τηλέφωνο, κοστίζουν από 371 ευρώ.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Επίσημο: Η νέα Lamborghini Huracan STO

O Όμιλος VW σκέφτεται σοβαρά την πώληση της Lamborghini

Advertisement

Ιδού το τελευταίο μοντέλο Pagani Huayra Roadster (VIDEO)