Live Κίνηση
Περισσότερα
Autofit2023

Autofit: Ο χειμώνας έρχεται…

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Autofit: Ο χειμώνας έρχεται…

Autofit2023

Autofit: Ο χειμώνας έρχεται…

Autofit2023

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του χειμώνα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία του αυτοκινήτου μας είναι επιτακτική.

Advertisement
Advertisement

Η κλιματική αλλαγή που βιώνουμε αναπόφευκτα έχει οδηγήσει τους περισσότερους από εμάς να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητό μας η προετοιμασία έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς εκτός από την άρρηκτη σχέση με την καθημερινότητά μας, συνδέεται και με την ασφάλειά μας.

Το καλοκαίρι λοιπόν έχει αρχίσει και μας αποχαιρετά σταδιακά και σε λίγες εβδομάδες θα έρθει το φθινόπωρο και πολύ γρήγορα ο χειμώνας. Ο έλεγχος και η προετοιμασία του αυτοκινήτου μας για αυτή τη νέα… πρόκληση είναι λοιπόν επιβεβλημένη, ιδιαίτερα έπειτα από την καταπόνηση που δέχτηκε τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement

Μια επίσκεψη λοιπόν στο δίκτυο συνεργείων της Autofit θα φροντίσει να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και επισκευές προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τα… κρύα. Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων μηχανικών της Autofit παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον έλεγχο καθώς γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει και σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου να επέμβουν.

Το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν οι τεχνικοί της Autofit είναι τα ελαστικά προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι σε καλή κατάσταση. Αν πρέπει να αντικατασταθούν η Autofit θα φροντίσει να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το αυτοκίνητό σας, ενώ υπάρχει επιλογή τοποθέτησης και χειμερινών ελαστικών.

Advertisement

Ο έλεγχος στα υγρά του συστήματος κλιματισμού και ψύξης είναι εξαιρετικά σημαντικός προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη διάρκεια του χειμώνα. Το αντιψυκτικό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, ενώ την ίδια στιγμή η μπαταρία πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα φρένα, ενώ αν χρειάζεται θα αντικατασταθούν και οι καθαριστήρες προκειμένου να εξασφαλίζεται η καλή ορατότητα και υπό βροχή.

Advertisement

Εκτός από τον στοχευμένο και ακριβέστατο έλεγχο των μηχανικών, η Autofit θα φροντίσει να συστήσει τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Άλλωστε η Autofit διακρίνεται για τις υψηλές προδιαγραφές των εργασιών στα συνεργεία της.

Advertisement

 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε λοιπόν είναι με εύκολο και πρακτικό τρόπο να κλείσουμε online ένα ραντεβού στο πιο κοντινό συνεργείο της Autofit μέσω της σύγχρονης ιστοσελίδας της εταιρείας. Η πρόληψη πρέπει να γίνει πλέον τρόπος ζωής σε όλους τομείς, πόσο μάλλον σε έναν τόσο σημαντικό όπως οι μετακινήσεις και το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Autofit: Φροντίζει για ένα δροσερό καλοκαίρι!
Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT
AUTOFIT: Ολοκληρωµένες λύσεις service, για όλες τις µάρκες αυτοκινήτων