Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Νέο Audi A3 Sportback: Με εξευγενισμένη ανάρτηση

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Audi A3 Sportback: Με εξευγενισμένη ανάρτηση

Audi

Νέο Audi A3 Sportback: Με εξευγενισμένη ανάρτηση

Audi

Η τέταρτη γενιά του Audi A3 Sportback είναι πιο εντυπωσιακή σε εμφάνιση, πιο προηγμένη σε τεχνολογία αλλά και πιο ευχάριστη και απολαυστική για τον οδηγό!

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό premium compact 5θυρο hatchback έχει βρει την τέλεια ισορροπία – έστω να προσφέρει άνετες μετακινήσεις εντός αστικού τοπίου αλλά και χαμόγελο στον οδηγό όταν βγαίνει εκτός αυτού.

Ας δούμε όμως περισσότερα για την ανάρτηση του νέου Audi A3 Sportback, που με τέσσερις συνδέσμους στον οπίσθιο άξονα για κινητήρες από 150 PS – είναι σπορ και ισορροπημένη, συνδυάζοντας ευχάριστη οδηγική άνεση με εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά.

a3-sportback-2020-rearsuspension-b1000x620

Advertisement
Advertisement

Προαιρετικά, η ανάρτηση του μοντέλου της μάρκας από το Ίνγκολσταντ διατίθεται με Προσαρμοζόμενο Έλεγχο Απόσβεσης (Adaptive Damper Control), που χαμηλώνει ταυτόχρονα το αμάξωμα κατά 10 χιλιοστά (0,4 in).

Κάθε αποσβεστήρας προσαρμόζεται στην κατάσταση του δρόμου, την κατάσταση οδήγησης και τις ρυθμίσεις στο Audi drive select, δημιουργώντας μια ευρεία αίσθηση ακρίβειας στην οδήγηση ανάμεσα στην εξαιρετικά άνετη και τον ακριβή χειρισμό.

a3-sportback-2020-l1000x600

Advertisement

Με τη σπορ ανάρτηση – στάνταρ σε συνδυασμό με το εξωτερικό πακέτο S line, διαφορετικά προαιρετικά – η εστίαση είναι καθαρά στον ακριβή χειρισμό.

Λόγω της ακριβούς ρύθμισης της ανάρτησης και των αποσβεστήρων και του γεγονότος ότι το νέο Audi A3 Sportback χαμηλώνει κατά 15 χιλιοστά (0,6 ίντσες), το compact μοντέλο μεταφέρει μια ακόμα πιο άμεση επαφή με την επιφάνεια του οδοστρώματος.

Advertisement

a3-sportback-2020-frontsuspensions-a1000x610

Διαβάστε επίσης:
Νέο Audi A3 Sportback με εξοπλισμό από μεγαλύτερες κατηγορίες

Audi A3 Sportback: Πλήρης ψηφιακός έλεγχος

Advertisement

Αudi A3 Sportback: To νέο premium μικρομεσαίο με μια ματιά